Doktora Sor

İletişim ve soru sormak için resme tıklayın
En geç 24 saat içinde yanıtlanacaktır.

devayasor@gmail.com

Aranan Kelimeler:

2 thoughts on “Doktora Sor

  1. xxxxxx

    slm acil cevap verirmisiniz lütfen reglime 8 gün var benim idrar sonrası sol kasıkta hafif bir ağrı oluyo ve sırtım ağrıyo ve bu gece idrara sık çıkmaya başladım bir saatte 3 defa falan oldu uyurken sağa yattığımda sol kasığım aşırı ağrıyor lütfen hamile olabir miyim lütfen acil cevap verin en erken hangi testte öğrenirim

  2. adile

    merhaba, 23 haftalık ikiz bebek bekliyorum 30 yaşındayım, bir sıkıntı yok gibi ama
    TSH 0.24 uIU/ml 0,57-5,6- 0.53
    FT3 2.20 pg/ml 2,3-4,2 – 3.92 3.53
    FT4 0.90 ng/dl 0,74- 1,52

    değerlerim çıktı bebekler ve benim açımdan tehlike oluşturur mu

Comments are closed.