Sponsorlu Bağlantılar












Sponsorlu Bağlantılar
Tüm Sorunlarınızı Doktorlarımıza Yazın Anında Cevaplayalım Sağlıklı bir yaşam için bilgi portalı

Yeni Soruların Cevaplarına Bugünün Soruları Bölümünden Ulaşabilirsiniz

Ağrı ve sertlik var

Doktor Bey

Testislerimde Baskı ve Ağrı Var. Elimle Yokladığımda Testis İç Kısımlarına Dokunduğumda Ağrı HissediyorumSanki Bazı Kısımlarda Damar Kalınlaşması ve Bir Mercimek Büyüklüğünde Sert Bİr Kısım Var. Birde Ciddi Anlamada Sertleşme Problemi Yaşıyorum Tavsiyelerinizi Sabırsızlıkla Bekliyorum.Teşekkürler

Cevap (Devamını oku..)

»

Bir haftadır adetim gecikti test

4 ay önce doğum yaptım bir haftadır adetim gecikti test aldım sonuç negatif hamile olmaktan korkuyorum adet olmak için ne kullanabilirim

Cevap (Devamını oku..)

»

Baş ağrım hiç geçmiyor

1 haftadır geçmeyen baş ağrısı,mide bulantısı,halsizlik mevcut.ve bazen baş dönmesi.ama hareketlerimde bir anormallik yok.avmigren alıyorum.geçmiyor mide bulantısı ve baş ağrısı..nerdeyse günde 5 defa alıyorum yok geçmiyor.uyandığımda 15 dk sonra gene başlıyor ağrı ve bulantı.ne yapmalıyım?korkum anevrizma olabilir mi?nörolojiye mi gideyim ?bana acil yardımcı olur musunuz

Cevap (Devamını oku..)

»

İyi huylu kist ve kanama

ben 19 yasında bayanım yumurtlıklarımda ıyı huylu kıst vardı su an olupolmadıgını bılmıyorum 13 gün adetim sürdü ve 2 gün sonra tekrar şiddetli kanamam başladı ve 3 gündür devam etmekte bunun sebebı nedır?

Cevap (Devamını oku..)

»

Mide yanması olması durumu

öncelikle merhaba.

bende mide yanması,yediklerimi hazmedeme ve sürekli bulantı,yediklerimi çıkarma şeklinde sıkıntılarım var.hatta dün gece su içtiğimde bile midemde sıkıntılar devam ediyordu.su bile mideme zarar veriyor.öncelikle tedaviye nerden başlamalıyım.

iyi çalışmalar.

Cevap (Devamını oku..)

»

Hb Variyantları – HPLC

Kızımın Tahilil sonuçlarını yorumlayabilirseniz sevinirim.

Hb Variyantları – HPLC
Hb A0 84.4 90 – 94 % 17/10/2014
HbF 2.7 < 2 % 17/10/2014
HbA2 4.4 1.4 - 3.3 % 17/10/2014
Hb S 0 0 - 0 % 17/10/2014
Hb E 0 0 - 0 % 17/10/2014
Hb A1c 5.6 4.4 - 5.7 % 17/10/2014
Asetilli HbF 0 0 - 0 % Total Hemoglobin 17/10/2014
Hb H 0 0 - 0 % 17/10/2014
Hb D 0 0 - 0 % 17/10/2014
Hb C 0 0 - 0 % 17/10/2014

Cevap (Devamını oku..)

»

ultrasonsa fetal krantumda posterior

Hocam merhabalar 34 haftamizdayiz bugun ultrasonsa fetal krantumda posterior fossa bölgesinde kisik genişleme görüldü daha onceki kontrollerde boyle bir sey yoktu yanılmış olabilirlermi tesekkurler
Cevap
inceleniyor

»

Adetin hangi gün başladı

iyi günler bi sorum olacaktı normalde bnm adetim 29 ekim de başlayacaktı 29 ekimde gece hafif akıntılar geldı peçeteyle sildiğim zaman sonra 30 ekım cogaldı ve bugünde oluyor adetimi hangi gün başlamış kabul etmem gerekır dün mü başlamıştır şimdiden tşkler..

Cevap (Devamını oku..)

»

Yürüme sorunu ve kanser

Merheba, sayın hocam. Ben Azerbeycandanım, efendim. Öncelikle, rahatsiz etdiyim için özür dilerim, efendim. Oncelikle kendi deyerli bilgilerinizle insanlarin sorularina yardimci oldugunuz icin size saygilarimi bildiriyor ve buyuk tesekkur ederim,efendim. Türkce yazımda her hangi bi yalnişim varsa özür dilerim.Size bi sorum vardı,lütfen yardimci olunuz efendim.
>Benim kuzenim 10 yaşında. Şimdiye kadar her hangi bir sağlık sorunu yaşamadı. Ama bir kaç hafta once bacaginin yukarisi cok agridi. Dogru yuruye bilmedi, bir kac gun. Bacagimin biri kisa, diğeri uzun sanki-diyordu. ama sonra yuruyusunde biraz irelileme oldu.Bir tahlil yapıldı-Kanda eritrositlerin çökme sureti 40 göstermis, ama diyorlar ki, normal insanlarda bu rakam 11 olmalı. Doktorlar kan kanserinden kuskulaniyorlar.Daha kan tahlilinin sonucu cikmadi. Sizin fikrinizce bu hastalik neden ola bilir? ve eger oyle bi sey olursa tedavisi MUMKUNMU efendim? TESEKKUR EDERİM

Cevap (Devamını oku..)

»

Sağ maksiller sinüste mukus retansiyon kisti

iyi günler lütfen yardımcı olurmu sunuz?mr sonucum: Kranium MR incelemesinde: Ön Tanı: D43.2 beyinin belirsiz veya bilinmeyen davranışlı neoplazmı tanımlanmamış Bulgular: Sağ maksiller sinüste mukus retansiyon kisti izlenmektedir. Bulbus, mezensefalon, serebellovermiyan yapılar normal sınırlarda izlendi. Sisternler genişlikleri doğaldır. 3 ve 4. Ventrikül genişlikleri hastanın yaşı ile uyumludur. Bilateral olarak temporal loblar kaudal ve anterior komşuluğunda araknoid kist ile uyumlu olarak değerlendirilen tüm serilerde BOS ile izointens alanlar izlenmektedir. Solda biraz daha belirgin izlenmektedir. Komşu beyin parankiminde basılanma izlenmedi. Serebral hemsiferik kortikal sulkus derinliklerinde artışlar izlenmektedir. Lateral ventriküller solda biraz daha belirgin olmak üzere hafif derecede dilatedir. Hafif serebral atrofi ile uyumlu olarak değerlendirildi. Korona radiata, sentrum semiovale düzeylerinde, frontoparietal loblarda, periventriküler – subkortikal beyaz cevher alanlarında birkaç adet T2-FLAIR seride hiperintens foküsler izlenmektedir. Bazı foküsler ventrikül aksına dik seyirlidir. Demyelinizan proçes açısından şüpheli olarak değerlendirildi. Klinik eşliğinde ve klinik gereklilik görülürse kontrastlı MRG eşliğinde değerlendirilmesi önerilir.
Cevap (Devamını oku..)

»



Saglikekibi.Com yasal uyarı: Sorulan her soru sitemizde yayınlanır soru soran herkes bu zorunluluğu kabul etmiş sayılır.Bu site doktor sitesi değildir. Sorulara cevaplar diğer sağlık bilgilerinden alıntı yapılarak,ansiklobedilerden alınarak veya daha önce aynı sorunu yaşayan kişilerin deneyimlerini paylaştığı cevaplar yayınlamaktadır. Doktor önerisi değildir Editör yazılarıdır. Soru sorun herkes bunu kabul etmiş sayılır. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır.Sitemiz doktorunuzun yerini almayi hedeflememektedir. Hiç bir zaman sağlık konusunda tam bir bilgiye internetten ulaşılamaz bunun için bizzat bir uzman hekime yüz yüze başvurmak klinik muayeneden geçmek gerekir. bu sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir.Sizlere aktardigimiz bilgiler, tavsiye niteliginde olup, reçete ya da tedavi yöntemlerinizi degistirmeye yönelik degildir. bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.Bilgilerin yanlis anlasilmasindan ve buna bagli olarak dogabilecek magduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altinda degildir siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. sağlık proplemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak kapsamlı hastanelerde muayene neticesinde bulabilirsiniz. o yüzden düzenli olarak yılda 2 defa chekup yaptırmanızı ve gerekli testlerden geçmenizi öneririz bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı sağlık ekibi com ‘ a aittir. kaynak gösterilmeden kullanılaması içeriğin izinsiz olarak farklı ortamlarda farklı sitelerde paylaşılması yasaktır.
Doktorlar Site Yazarı Google +: Deva