Sponsorlu Bağlantılar












Sponsorlu Bağlantılar
Tüm Sorunlarınızı Doktorlarımıza Yazın Anında Cevaplayalım Sağlıklı bir yaşam için bilgi portalı

Yeni Soruların Cevaplarına Bugünün Soruları Bölümünden Ulaşabilirsiniz

12 haftalık hamileyim tsh hormonum

Merhaba doktor bey, ben 12 haftalık hamileyim tsh hormonum şuan 16.84 değerinde , t3=3,34 t4 =1,07 olarak görünüyor doktorum euthyrox kullanmami önerdi .ilaçlarımi çok düzeni br şekilde kullanıyorum ama Sizce tsh bu şekilde iken bebeğime bir zararı olmuş mudur bu 3 aylık dönemde çünkü ilk 3 ay çok önemli olduğu için aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar …..

Cevap (Devamını oku..)

»

Göz altında şişlik olunca

sol gözümün altında sislik oldu yaklasık dört gun oldu hala gecmedi ne gibi bi sorun olmus olabilir bi bilgi verebilirmisiniz

Cevap (Devamını oku..)

»

Çocuk ruhluyum

çok sorumsuz biriyim ve her şey bana toz pembe geliyor başka sorunda olabilir çocuk ruhluyum 19 yaşındayım.yardımcı olur musunuz

Cevap (Devamını oku..)

»

Kulak zarı ameliyatı sonrası gebelik

kulak zarım yırtık ameliyat olmam gerek ameliyattan sonra hamilelik için ne kadar beklemem gerek

Cevap (Devamını oku..)

»

2 aylık bebek ve kaka sorunu

2 aylık kızım var ve 3 günde bi kakasını yapıyor kilosu 5260 sadece anne sütü ile besleniyor bu normal mi sorun ne olabilir?simdiden tsk ederim

Cevap (Devamını oku..)

»

Kıl dönmesi ve su çıkması

Merhaba, 13,5 yaşındayım. Kıl dönmesi sorunum var, afedersiniz tuvalete girip, büyük tuvaletimi yapıyorum ve yıkıyorum tabii ki, sonra su sanki kıl dönme olan yerdeki deliğe giriyor gibi bir his oluşturuyor ve ıkındığımda makat bölgesinden su çıkıyor. YAnlış anlamayın iltihaplanma yok, sadece tuvalete girdiğimde oluyor bu olay, ıkındığımda su çıkıyor yani tuvalette yıkadıktan sonra deliğye giriyor herhalde su, bunu nasıl çözebiliriz? Yani kıl dönmesi ile alakalı mıdır? Kıl dönmesi olan hastalarda böyle şikayetler alıyor musunuz? Teşekkürler.

Cevap (Devamını oku..)

»

Sol frontal lobta beyaz cevherde ismek

Hocam, eşimin beyin MR tetkiklerinde; (Sol frontal lobta beyaz cevherde ismek glial odak) şeklinde rapor verilmiş, kolunda uyuşma, baş ağrısı, baş dönmesi rahatsızlıkları mevcuttur. Hastalığı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Teşekkür ederim.

Cevap (Devamını oku..)

»

Unutkanlık için kan testleri

unutkanlığım sebebiyle gittiğim hastaneden aldığım tahlil sonuçları.b12 normal görünüyor unutkanlığım neyden kaynaklanıyor?eos eksikliğinde neler görülür?
WBC 6,1 10^3/mm^3 4,5 – 10,3
RBC [L] 3,8 10^6/mm^3 4,38 – 5,77
HGB [L] 11,5 g/dL 13,6 – 17,2
HCT [L] 34,2 % 36,0 – 54,0
MCV 89,1 um^3 80,7 – 95,5
MCH 30,1 pg 27,2 – 33,5
MCHC 33,7 g/dL 32,7 – 35,6
PLT 229 10^3/mm^3 156 – 373
MPV 8,8 um^3 7,4 – 10,4
PDW 16,1 % 11,0 – 18,0
PCT 0,2 % 0,15 – 0,50
NEU%. 53,4 % 50,0 – 70,0
NEU# 3,3 10^3/mm^3 2,1 – 6,1
LYM%. 39 % 20,0 – 44,0
LYM# 2,4 10^3/mm^3 1,3 – 3,5
MON% 6,6 % 5,1 – 9,0
MON# 0,4 10^3/mm^3 0,3 – 0,8
EOS% [L] 0,6 % 0,9 – 4,0
EOS# 0 10^3/mm^3 0,0 – 0,5
BAS% 0,4 % 0,3 – 1,5
BAS# 0 10^3/mm^3 0,0 – 0,20
RDW 13,9 %

Glukoz 81 mg/dL 74 – 106
Kreatinin 0,73 mg/dL 0,66 – 1,09
ALT-(SGPT) 12 U/L < 50
Total Demir Bağlama Kapasitesi 359 ug/dL 250 - 450
Demir 105 ug/dL 70,0 - 180,0
UIBC 254 ug/dL 155 - 300

Cevap (Devamını oku..)

»

Hemogram sonuçları ve değerimi

sonuçları kısada olsa yorumlarsanız çok mutlu olurum.
mg/dl 0,3-1,1
HEMOGRAM
– RBC —– 4,4 10^6/µL 4,0-5,5
– HGB 12 g/dL 12-15,5
– HCT 37 % 36-45
– MCV 84 fL 81-100
– MCH 27 pg 27-34
– MCHC 32 g/dl 32-36
– RDW% 13,0 % 0-16
– RDWa 58,6 fl 20-80
– WBC —– 10,7 10³/µL 3,5-10,5
– LYM 3,9 10³/µL 1,0-4,8
– GRAN 6,3 10³/mm³ 1,2-8
– MID 0,5 10³/mm3 0,1-1,5
– GRA % 59 % 40-70
– MID % 5 % 2-8
– LYM % 37 % 10-48
– PLT —– 248 10³/µL 100-450
– MPV 10 fl 7-15
– PCT 0,23 % 0,10-0,35
– PDW 10 % 5-20
– LPCR 24 % 5-45
CRP <2 mg/L 0-5

Cevap (Devamını oku..)

»

Hcg değer takibim

merhabalar ayın 15 ınde betam 99 cıktı.20 sinde 320 cıktı.22 sınde ıse 304 bu ne demek oluyor kasıklarım agrıyo oncelıklede sok kasıgım gögüs hassasıyetımde var.nolur yardım edin kafam karısık

Cevap (Devamını oku..)

1 Cevap Verilmiş »



Saglikekibi.Com yasal uyarı: Sorulan her soru sitemizde yayınlanır soru soran herkes bu zorunluluğu kabul etmiş sayılır.Bu site doktor sitesi değildir. Sorulara cevaplar diğer sağlık bilgilerinden alıntı yapılarak,ansiklobedilerden alınarak veya daha önce aynı sorunu yaşayan kişilerin deneyimlerini paylaştığı cevaplar yayınlamaktadır. Doktor önerisi değildir Editör yazılarıdır. Soru sorun herkes bunu kabul etmiş sayılır. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır.Sitemiz doktorunuzun yerini almayi hedeflememektedir. Hiç bir zaman sağlık konusunda tam bir bilgiye internetten ulaşılamaz bunun için bizzat bir uzman hekime yüz yüze başvurmak klinik muayeneden geçmek gerekir. bu sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir.Sizlere aktardigimiz bilgiler, tavsiye niteliginde olup, reçete ya da tedavi yöntemlerinizi degistirmeye yönelik degildir. bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.Bilgilerin yanlis anlasilmasindan ve buna bagli olarak dogabilecek magduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altinda degildir siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. sağlık proplemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak kapsamlı hastanelerde muayene neticesinde bulabilirsiniz. o yüzden düzenli olarak yılda 2 defa chekup yaptırmanızı ve gerekli testlerden geçmenizi öneririz bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı sağlık ekibi com ‘ a aittir. kaynak gösterilmeden kullanılaması içeriğin izinsiz olarak farklı ortamlarda farklı sitelerde paylaşılması yasaktır.
Doktorlar Site Yazarı Google +: Deva