Anasayfa > Doktora Sor

3 aylıkken gözünde mistakmus

28 Ağustos 2014

merhabalar.benım yegenımde 3 aylıkken gözünde mistakmus rahatsızlıgı basladı ..suan 9 aylık .. adana da doktorlara goturduk ve herhangı bır sonuc alamadık..bu konu hakkında neler yapmamız gerek bılgılendırırsenız mınnetter oluurum… Cevap

yanma ve kasılma oluyor

28 Ağustos 2014

iyi günler sol bacağımın yan tarafındaki damarımda yanma ve kasılma oluyor,sanki ordaki damarı bir aşağıdan ,bir yukaruıdan asılıyorlar. bacağımı uzattığım zaman toplayamıyorum,topladığım zamanda uzatamıyorum.arabaya binerken bile bazen sol ayağımı pantolonumdan tutarak destekle kaldırıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim Cevap

BOS’ da oligoklonal bantlar

28 Ağustos 2014

annemin geçen gün belinden sıvı aldılar sonuçları böyle çıktı acaba bunlar ms hastalığının sonucumu 1 Normal bulgu 2 BOS’ da oligoklonal bantlar 3 BOS’ da oligoklonal bantlar ve serumda BOS’ dan sızmış, aynı bantlar 4 BOS’ da ve serumda aynı bantlar 5 BOS ve serumda monoklonal bant görünüm Cevap

SpIgE f2 İnek Sütü

28 Ağustos 2014

Merhaba hocam benim oglum 7 aylık yogurt yedıgınde yuzunun kızardıgını görduk alerjik testi yaptırdık inek sütü alerji testide yaptırdık. acaba bu değerler cok mu yüksek ne gibi bir yol izlemeliyiz. Teşekkür ederim. HEMOGRAM WBC 11,12 10³/mm³ 6,0 – 17,5 RBC 4,58 10^ 6/mm³ 3,6 – 5,2 HCT 35,6 % 31 – 41 HGB 12,9 g/dL […]

aşil tendonunda kısmi yırtık

28 Ağustos 2014

sağ ayağımın aşil tendonunda kısmi yırtık oluştu konservatif tedavide 6 hafta diz üstü alçıda kaldı.sonrasında ftr de tendon gerici eğzersizler yaptık.2 hafta sonra dizimin iç kısmında şiddetli ağrı başladı.bulunduğum yerde uzman olmadığı için danışamıyorum.eğzersizleri bıraksammı devam mı etsem ? bu diz ağrısı neden oluştu?tesekkürler Cevap

nezle ve öksürüğüm vardı

28 Ağustos 2014

Merhaba, Bundan iki hafta önce rahatsızlandım ve doktora gittiğimde nezle ve öksürüğüm vardı. Doktor bana boğazlarım da apse olduğunu söyledi ve bir haftalık antibiyotik tedavisinden geçtim. Bundan daha sonra son iki haftada burnumda yara ve iltihaplanma oldu. Burnum şiş ve çok acıyor silmekte bile zorlanıyorum ve yaralarda kanamalar oluyor. Gerçekten çok ağrım var ve burun […]

Gözlerimden ışık çıkması

28 Ağustos 2014

aniden gözlerimde beliren ışık çakması ve cisimler ile birlikte ensemden tüm başıma yayılan baş ağrısı.sebebi ne olabilir ve hangi branşta doktora gitmeliyim.(çok sık meydana gelen bir durum değil geniş aralıklarla oluyor.) Cevap

adet olamıyorum FSH yüksek

28 Ağustos 2014

Çocuk istediğim için dr‘a gidiyorum ama adet olamıyorum FSH yüksek dr’um menepoz diyor Tarlusal kullan dedi ilaç biteli 15 gün oldu adet olmadım dr’da izne çıktı ne yapacağımı bilmiyorum.Bu arada yaşım 44.Ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok zor durumdayım.Karnım patlaycak gibi şiştim.Daha önceden de yazmıştım cvp verildi diyor ama ben cvp alamadım ve bu 2.msj […]

insanlarla konusurken ozellikle ailemle sorun

28 Ağustos 2014

Iyi gunler. Ben yurtdisinda yasiyorum. Son 2 yildir insanlarla konusurken ozellikle ailemin disindaki insanlarla gulemiyorum ve de konusurken yuzumdeki kaslar titriyor. Sosyal olarak cok zorlaniyorum. Acaba ne gibi bir problem olabilir? Psikolojik mi fiziksel mi? Cevap

kaşıntı kızarıklık ve kabuklanma

28 Ağustos 2014

pe**s sünet yerımde kaşıntı kızarıklık ve kabuklanma oldu doktor travazol verdi kaşıntı kızarıklık geçti ama siyahlık ve deride tahriş meydana geldi bir türlü geçmıyor dermatolojiye gittim tahriş olmuş diyip locoid krem verdi 1.5 ay kullandım faydası olmadı ne yapmam gerek hocam saygılar Cevap