Tüm sorunlarınız için tek Adres Deva

Anasayfa > 6 hafta 3 günlük bebegimi kaybettim Hastalığı ve Tedavisi

6 hafta 3 günlük bebegimi kaybettim

Soru :

öncelikle demek istiyorum. eger sorumu cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz ve içimi rahatlatmama vesile olursunuz. ben 23 07 2010 cuma günü 6 3 cumartesi günü kürtajla aldılar. 21 temmuz 2010 çarşamba günü kontrol için doktora gittgimde bebegimin kalp atışları vardı benden tahlil istediler kan ve idrar onları verdim 26 07 2010 tarihinde sonuçlarımı alıcaktım ama bebegimi kaybedince malesef gidip sonuçlarımı alamadım. ama istiyorum ki o sonuçları iyi bir hekime göstereyim siz sonuçlara bakıp bana o tarihte bende yada bebekte olumsuz birşey olup olmadıgına dair bir şeyler söyleyebilirmisiniz. ve kürtajın üzerinden 1 hafta 3 gün geçmiş olmasına ragmen hala benden her geçen gün azalarak gelmeye devam eden önceleri kan şeklinde şimdilerde de küçük lekeler halinde pıhtılaşmış kan şeklinde lekeler geliyor çok azaldı ama devam ediyor bu normal mi birde tekrar ne zaman hamile kalabilirim ve özür dileyerek son sorum da çok istiyor olmama ragmen ikince bebegimi 7 8 ay sonra belki daha geç bir tarihte düşünüyorum 2 bebek arası zaman bu kadar uzun olursa bir sorun olurmu ve tekrar gebe kalmadan önce nelere dikkat etmeliyim hangi testleri yaptırmalıyım. şimdiden çok teşekkür ederim. hamile iken çıkan tahlil sonucuma da size gönderiyorum lütfen bana yardımcı olun.

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
ŞİŞLİ ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
LABORATUAR SONUÇLARI

Hasta No : 2004514476 Barkod No : 2831491
Adı Soyadı : FERDAĞ ŞENGÜL İstem Tarihi : 21.07.2010
Gön. Birim : K.DOĞUM-2 POLK. Doğum Tarihi : 01.01.1983
Cinsiyeti : Kadın Doktoru : ALİ YAZGAN
Doğum Yeri : Özel Durumu :
Hasta Türü : SSK ÇALIŞAN

İDRAR ( UF-1000, URISIS 2400) İDRAR 21.07.2010 11:32:50
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
PH 7 5.5 – 8.0
PROTEİN NEGATİF MG/DL NEGATİF – NEGATİF
Glukoz NEGATİF MG/DL NEGATİF – NEGATİF
KETON NEGATİF MG/DL NEGATİF – NEGATİF
Bilurubin NEGATİF NEGATİF – NEGATİF
ERİTROSİT NEGATİF NEGATİF – NEGATİF
NİTRİT NEGATİF NEGATİF – NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN NORMAL NORMAL – NORMAL
LÖKOSİT NEGATİF NEGATİF – NEGATİF
Yassı Epitel 1 HER SAHADA –
Eritrosit 1 HER SAHADA –
DANSİTE 1.015 1.005 – 1.027

HORMON SERUM 21.07.2010 13:04:25
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
TSH 3.072 uIU/ml –
FT3 3.25 pg/ml –
T3 1.32 ng/ml –
FT4 0.76 ng/dl –
T 4 7.4 ug/dl –

HEMATOLOJİ TAM KAN 21.07.2010 11:48:03
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
WBC 7.93 10^3/uL 3.8 – 10.0
RBC 4.21 10^6/uL 3.8 – 5.6
HGB 12.7 g/dL 11.5 – 15.5
HCT 37.1 % 35.5 – 48.0
MCV 88.1 fL 80.0 – 95.0
MCH 30.2 pg 25.0 – 34.0
MCHC 34.2 g/dL –
RDW_CV 13.3 % 11.2 – 15.0
NE% 59.9 % 45.0 – 78.0
LY% 22.7 % 10.0 – 48.0
MO% 12.2 % 3.0 – 12.0
EO% 4.8 % 0.7 – 5.8
BA% 0.4 % 0.1 – 1.2
NE# 4.75 10^3/uL 1.56 – 6.13
LY# 1.80 10^3/uL 1.18 – 3.74
MO# 0.97 10^3/uL 0.24 – 0.36
EO# 0.38 10^3/uL 0.04 – 0.36
BA# 0.03 10^3/uL 0.01 – 0.08
PLT 184 10^3/uL 150 – 400
MPV 10.8 fL 7.8 – 13.0
PCT 0.20 % 0.15 – 0.40
PDW 12.4 9.0 – 20.0
RDW_SD 42.3 % 35.0 – 46.3
PLCR 30.2 –

ELİSA SERUM 22.07.2010 13:08:42
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
CMV IgM 8.00 AU/mL –
Rubella IgG 9.10 IU/ml –
Rubella IgM 10.00 AU/mL –
CMV IgG 4.10 IU/mL –
Toxoplazma IgM 3.00 AU/mL –
Toxoplazma IgG 11.50 IU/ml –
HBsAg NEGATİF –
Anti HBs 0.01 mIU/ml –
Anti HCV NEGATİF –
Anti HAV Total POZİTİF –
HIV Ag/Ab NEGATİF –

BİYOKİMYA (AU 2700) SERUM 21.07.2010 12:25:12
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama
GLUKOZ 91 mg/dl 74 – 106
KREATİNİN 0.74 mg/dl 0.66 – 1.09
ÜRE 17 mg/dl 17 – 43
SGOT 25 U/L 0 – 31
SGPT 25 U/L 0 – 34

Online İşlem Merkezi, Birim HBYS entegre paketinin ek bir modülü olup, Birim HBYS, Birim Bilgi Teknolojileri Ticaret A.S. tescilli ürünüdür.
©1990-2010, Her Hakkı Saklıdır. http://www.birim.com.tr

Aranan Kelimeler:

Etiketler: , , , ,

04 Ağustos 2010

Bir Önceki Yazı

«

Bir Sonraki Yazı

»
Soru Sormak için Resme Tıklayın

“6 hafta 3 günlük bebegimi kaybettim” için 11 Yorum

  1. derya diyor ki:

    ilginiz için tşk ederim

  2. derya diyor ki:

    merhabalar..17 ocakta bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum.Allaha şükür ağrım kanamam yok.tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz.genel olarak ne kadar beklemeliyiz.eşim fazla işkolik benm psikolojimi daha fazla bozuyor.sanki hiç umrunda deilmiş gibi.ne yapmalıyım yardım edin lütfen.şimdiden çok teşekkürler..

    • Deva diyor ki:

      sevgili derya durumunuzu net bilmiyorum ama genel olarak birkaç ay ara vermek rahimin toparlanması için iyi olur

  3. Doktor Deva diyor ki:

    Genel durumuzu tam olarak bilemem ama sezeryanla doğum sonrası en az 2 yıl gebe kalınmaması gerektiğini öneriyoruz

  4. isimFETHİYE YILMAZ diyor ki:

    merhaba,13 temmuz 2o1o tarihinde 38. haftasını dolduran bebeğimi epidural sezeryan ile dünyaya getirdim.bebeğimde büyük arter transpozisyonu vardı,11 günlük iken ameliyat edildi ve malesef kurtarılamadı.yavrumun hasretinibastırmak iiçin yine anne olmak istiyorum,29 yaşındayım ve her hangi bir sağlık sorunum yok acaba ikinci gebelik için ne kadar beklemeliyim,şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

  5. ferda diyor ki:

    sevgili doktor devapataoloji sonucum makroskopi: 5*5/1,3 cm ölçüşerinde materyali.(2bv99 mikroskopi: incelenen kesitlerde iltihaplı ve nekrotik desidua. dejenere kordon villusları görüldü.
    patalojik tanı: KAVUM UTERİ. TERAPOTİK KÜRETAJ: PLASENTAL RETASİYON BULGULARI. YAZIYOR BU NE DEMEK TİR SONUCU YARIN DOKTORA GÖSTERİCEM AMA YARINA KADAR MERAKTAN ÖLÜRÜM CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
     

Sizde bu konu ile ilgili yorum yapabilir Soru Sorabilirsiniz

Yorum yaparken veya Soru Sorarken !
Düzgün bir Türkçe kullanınız!
Argo ve küfürlü kelimeler kullanmayınız!
İnsanları rencide edici ithamlarda lütfen bulunmayınız!
Saçma isim ve yanlış mail adresli sorular cevaplanmaz


Sağlık Ekibi Sağlık Kategorileri

  • Ağız ve Diş
  • Akciğer Hastalıkları
  • Bağırsak ve Anüs
  • Beslenme Hastalıkları
  • Beyin ve Sinir
  • Böbrek ve İdrar Yolları
  • Bulaşıcı Hastalıklar
  • Cilt Hastalıkları
  • Cinsel Hastalıklar
  • Çocuk Hastalıkları
  • Diğer Hastalıklar
  • Diyet
  • Doktora Sor
  • Eklem Hastalıkları
  • English Health
  • Erkek Hastalıkları
  • Estetik
  • Genetik
  • Göz Hastalıkları
  • Hastalıklar
  • Hormon Hastalıkları
  • İlk Yardım
  • Kadın ve Doğum
  • Kalp ve Damar
  • Kan Hastalıkları
  • Karaciğer Hastalıkları
  • Kas Hastalıkları
  • Kategorilenmemiş
  • Kemik Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laborant
  • Laboratuvar Günlüğü
  • Mide Hastalıkları
  • Ruh Hastalıkları
  • Sağlık Haber
  • Sağlık Sözlüğü
  • Sağlıkta Pratik Bilgiler
  • Şifalı Bilgiler Kitabı
  • Solunum Hastalıkları
  • Doktor Deva