b12 eksikliği

yaklaşık 1 aydır süren yorgunluk halsizlik ve bacaklarımda kramp şikayetleriyle doktora başvurdum tahlil istedi her şey normal çıktı sadece b12 referans aralığı 134-590 iken benim 50 çıktı,doktor iğne verdi ve mide rahatsızlığın var mı diye sordu benim yıllardır süren mide ağrısı şikayetim vardı ama 1 yıldır bu şikayetim kalmamıştı,endoskopi istemeden bana bu iğneleri ömür boyu kullanacaksın dedi moralim çok bozuk bu tehlikeli bir durum mu lütfen beni aydınlatın ilaç tedavisi olmadan düzelmez mi et yiyorum kilom normal 32 yaşında bayanım,teşekkür ederim.


10 yorum “b12 eksikliği

  1. Alper

    B12 referans degerleri 189-883 b12 sonucum 407.2 çıkdı fazlamı b12 vıtamını var bende?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>