Tüm sorunlarınız için tek Adres Deva

Anasayfa > Hamilelikte kan düşüklüğü Hastalığı ve Tedavisi

Hamilelikte kan düşüklüğü

Soru :

eşim hamileliğin 8. ayında ancak hamile kaldığından bu yana sürekli kanı düşüyor.kanı şu an %10 a kadar düştü. %10 onun altına düşmesi halinde ve şuan neler yapabiliriz?

Aranan Kelimeler:

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

07 Haziran 2010

Benzer yazılara bakmanızı öneririm

Bir Önceki Yazı

«

Bir Sonraki Yazı

»
Soru Sormak için Resme Tıklayın

“Hamilelikte kan düşüklüğü” için 21 Yorum

  1. zeynep diyor ki:

    ben bugün kan testi yaptırdım ..değerlerim yüzde 26 çıktı ..doktorum test pozitif gözüküyo ama değerler düşük 2 gün sonra gel dedi ..acaba hamile miyim ?

  2. gamze diyor ki:

    merhaba gecen hafta hamile oldugumu ögrendım kan degerım 600 dü 2 gün sonra yani 08.12.2012 de 828 11.12.2012 de 810 ve bugün 840 cıktı doktorum 2 3 gün daha bekleyip tahlil yaptırmamı söyledi sizce neyapmalıyım nasıl bi hamilelik ?

  3. serap diyor ki:

    merhaba hocam ben hamile oldugumu 04.08.2012 de ogrendim hcg degerleri 137 -380 en son olcumlerde 24.08.2012 hcg 1666 cıktı bu zaman diliminde ki degerler normal degerlermidir cvp isme yada hotmaile gönderirseniz hocam memnun olurum.

  4. serap diyor ki:

    meraba hocam benim son adet tarıhım temmuzun3 de hasta olmustum idrar testı yaptım hamile çıktı sonra kan tahlili yaptırdım ondada hamile cıktı. ama kan degerim hgb 8.1 düşük cıktı. dış gebe olma riskim var mı ? 3. cü kan tahlili sonucunu yarın verecegim sürekli kan tahlili veriyorum sizce bu normal mi ? ultrasyona girdim hiçbişi göremediler daha yeni dediler plt degerim 527 betahcg degerim 137

  5. gülşah diyor ki:

    hocam hayırlı ramazanlar. 3 aylık hamileyim ve 1 hafta önce kan testleri yapıldı değerleri ölçüldü. doktorum herangi bir sorun olursa ararım dedi ve 1 hafta sonra bize dönüş yaptı. KAN DEĞERLERİNİZ YÜKSEK ÇIKTI DEDİ TEDİRGİN OLDUK. EŞİMLE BİRLİKTE KLİNİĞİNE ÇAĞIRDI SİZİNLE KONUŞMAMIZ GEREKİYOR DEDİ. BİZE BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUZ. KORKMAMIZ GEREKEN BİRŞEY VARMI. SAYĞILAR.

  6. elif diyor ki:

    merhaba ben 7 haftalık hamileyim dün yaptırdığım kan tahlilimde NEU %50-70 olması gerekirken bende — gözüküyor bu ne demek lütfen yardımcı olur musunuz?

  7. gulcan diyor ki:

    merhaba. ben 7 aylık hamileyim. kanım hep 10. 2 değerlerindeydi hamilelikten öncede fakat şu an 9.2. doğum esnasında ciddi problem olurmu bu değerle kan ilaçları kullanmam yeterli olurmu

  8. aylin diyor ki:

    yogun bi iş yapmadım tekrar dr gidecegim tsk ler

  9. aylin diyor ki:

    5 aylık hamileliğim var tahlilden önce dr ferplex vermişti bulantılarımdan dolayı bi süre kullanabildim ayrıca burun kılcal damarımdaki catlaklık var yaktırmıstım ama tekrar ara ara kanamaya basladı nedeni ne olabilir bilginiz için tsk ler..

  10. aylin diyor ki:

    mrb kan tahlili sonucunda HGB 10.4 cıktı düsük oldugu söylendi sizce ne yapmam gerekir

  11. leven diyor ki:

    kan değeri düşük gelinimizin 8.8 değeri doktor iğne tedevisi önerdi ama sakıncalar olğunu duyduk ne yapalıyız kan şurupu içiyor ama yükselmiyor hamile olğundan dolayı düşük tehlikesi varmı sizce ne yapmalıyız iğne zor oluyormuş öylemi

  12. Doktor Deva diyor ki:

    Hamilelik boyunca kan sayımı yapıp ona göre kan ilacı kullanmış olması gerekiyor eğer kullanmadıysa son aylarda mutlaka kullansın önce bir kan sayımı yaptırın düşüklüğün ne boyutta olduğunu öğrenin ona göre size tavsiye edilen ilacı kullanın ayrıca eğer şeker hastalığı yoksa pekmez içmesini öneririm

Sizde bu konu ile ilgili yorum yapabilir Soru Sorabilirsiniz

Yorum yaparken veya Soru Sorarken !
Düzgün bir Türkçe kullanınız!
Argo ve küfürlü kelimeler kullanmayınız!
İnsanları rencide edici ithamlarda lütfen bulunmayınız!
Saçma isim ve yanlış mail adresli sorular cevaplanmaz


Sağlık Ekibi Sağlık Kategorileri

  • Ağız ve Diş
  • Akciğer Hastalıkları
  • Bağırsak ve Anüs
  • Beslenme Hastalıkları
  • Beyin ve Sinir
  • Böbrek ve İdrar Yolları
  • Bulaşıcı Hastalıklar
  • Cilt Hastalıkları
  • Cinsel Hastalıklar
  • Çocuk Hastalıkları
  • Diğer Hastalıklar
  • Diyet
  • Doktora Sor
  • Eklem Hastalıkları
  • English Health
  • Erkek Hastalıkları
  • Estetik
  • Genetik
  • Göz Hastalıkları
  • Hastalıklar
  • Hormon Hastalıkları
  • İlk Yardım
  • Kadın ve Doğum
  • Kalp ve Damar
  • Kan Hastalıkları
  • Karaciğer Hastalıkları
  • Kas Hastalıkları
  • Kategorilenmemiş
  • Kemik Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laborant
  • Laboratuvar Günlüğü
  • Mide Hastalıkları
  • Ruh Hastalıkları
  • Sağlık Haber
  • Sağlık Sözlüğü
  • Sağlıkta Pratik Bilgiler
  • Şifalı Bilgiler Kitabı
  • Solunum Hastalıkları
  • Doktor Deva