Tüm sorunlarınız için tek Adres Deva

Anasayfa > Hepatit c ve tahlil sonuçları Hastalığı ve Tedavisi

Hepatit c ve tahlil sonuçları

Soru :

S.A. Hocam c genotip 2 hastasıyım hcv rna son 6 aydır gozukmuyodu simdi tekrar gozukmus size son 2 sonuclarımı gonderiyorum bi açıklama yaparsanız sevinirim
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
Üre 24 mg/dL N(10 – 50)
Kreatinin 1,08 mg/dL N(0,84 – 1,24)
ALT 7 U/L N(0 – 45)
AST 30 U/L N(0 – 35)
Total Bilirubin 0,55 mg/dL N(0,3 – 1,2)
Total Protein 7,9 g/dL N(6,6 – 8,3)
Albumin 5,3 g/dL N(3,5 – 5,3)
Alkalen Fosfataz 53 U/L N(30 – 120)
GGT 16 U/L N(0 – 49)
LDH 128 U/L N(0 – 248)
Sodyum 138 mmol/L N(135 – 145)
Potasyum 3,8 mmol/L N(3,5 – 5,1)
Klor 101 mmol/L N(95 – 110)
CRP 0,38 mg/dL N(0 – 0,5)
GÖKÇEN COŞKUN
BİYOKİMYA UZMANI
Dip. Tes. No :59118
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Hemogram
WBC 8,14 10^9/L N(4 – 10)
Neut 4,39 10^9/L N(2 – 7)
Lymp 3,12 10^9/L N(0,8 – 4)
Mono 0,40 10^9/L N(0,12 – 1,2)
Eos 0,21 10^9/L N(0,02 – 0,5)
Bas 0,02 10^9/L N(0 – 0,1)
Neut% 53,9 % N(50 – 70)
Lymp% 38,4 % N(20 – 40)
Mono% 4,9 % N(3 – 12)
Eos% 2,6 % N(0,5 – 5)
Bas% 0,2 % N(0 – 1)
RBC 5,30 10^12/L N(3,5 – 5,5)
HGB 14,9 g/dL N(11 – 16)
HCT 44,4 % N(37 – 54)
MCV 83,8 fL N(80 – 100)
MCH 28,1 pg N(27 – 34)
MCHC 33,5 g/dL N(32 – 36)
RDW-CV 13,2 fL N(11 – 16)
RDW-SD 39,2 fL N(35 – 56)
PLT 247 10^9/L N(100 – 400)
MPV 9,7 % N(6,5 – 12)
PCT 0,239 10 (GSD) N(0,108 – 0,282)
PDW 16,5 10 (GSD) N(15 – 17)
EMEL UZUNOĞLU
MİKROBİYOLOJİ UZMANI
Dip. Tes. No :102027
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
PCR
HCV RNA <1 IU/mL

21/02/2013 tahlil sonucu

Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
Üre 30 mg/dL N(10 - 50)
Kreatinin 1,00 mg/dL N(0,66 - 1,25)
ALT 28 U/L N(21 - 72)
AST 22 U/L N(17 - 59)
Total Bilirubin 0,70 mg/dL N(0 - 1,2)
Direkt Bilirubin 0,33 mg/dL N(0 - 0,4)
Alkalen Fosfataz 63 U/L N(38 - 126)
GGT 13 U/L L(15 - 73)
LDH 383 U/L N(313 - 618)
Sodyum 144 mmol/L N(137 - 145)
Potasyum 4.4 mmol/L N(3,5 - 5,1)
Klor 103 mmol/L N(98 - 107)
CRP 0,50 mg/dL N(0 - 1)
GÖKÇEN COŞKUN
BİYOKİMYA UZMANI
Dip. Tes. No :59118
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Elisa
HBsAg < 0.10 Negatif N(0 - 0,99)
Anti HBs + 35.99 Pozitif H(0 - 10)
Anti HCV + > 11.00 Pozitif H(0 – 0,99)
Anti HIV < 0.050 Negatif N(0 – 0,99)
SELAMİ PEKMEZCİ
MİKROBİYOLOJİ UZMANI
Dip. Tes. No :64207
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Hemogram
WBC 7,36
Neut 3,97 10^9/L N(2 – 7)
Lymp 2,75 10^9/L N(0,8 – 4)
Mono 0,49 10^9/L N(0,12 – 1,2)
Eos 0,13 10^9/L N(0,02 – 0,5)
Bas 0,02 10^9/L N(0 – 0,1)
Neut% 53,9 % N(50 – 70)
Lymp% 37,4 % N(20 – 40)
Mono% 6,7 % N(3 – 12)
Eos% 1,7 % N(0,5 – 5)
Bas% 0,3 % N(0 – 1)
RBC 5,35 10^12/L N(3,5 – 5,5)
HGB 15,0 g/dL N(11 – 16)
HCT 45,8 % N(37 – 54)
MCV 85,6 fL N(80 – 100)
MCH 28,1 pg N(27 – 34)
MCHC 32,9 g/dL N(32 – 36)
RDW-CV 13,2 % N(11 – 16)
RDW-SD 40,1 fL N(35 – 56)
PLT 192 10^9/L N(100 – 400)
MPV 11,2 fL N(6,5 – 12)
PCT 0,215 % N(0,108 – 0,282)
PDW 16,5 10 (GSD) N(15 – 17)
EMEL UZUNOĞLU
MİKROBİYOLOJİ UZMANI
Dip. Tes. No :102027
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Sedimantasyon
Sedimantasyon 2 MM/SAAT N(0 – 10)
EMEL UZUNOĞLU
MİKROBİYOLOJİ UZMANI
Dip. Tes. No :102027
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
PCR
HCV RNA SAPTANMADI
Cevap
Gönderildi

Aranan Kelimeler:

Etiketler: ,

21 Mart 2013

Bir Önceki Yazı

«

Bir Sonraki Yazı

»
Soru Sormak için Resme Tıklayın

“Hepatit c ve tahlil sonuçları” için 1 Yorum

  1. Figen diyor ki:

    WBC”8.38/LyM:2.41/RBC”457/HGB:14.1/HTC”4111/McV:90/McH:30 8/McHc:34..2/RDwc:15’7

Sizde bu konu ile ilgili yorum yapabilir Soru Sorabilirsiniz

Yorum yaparken veya Soru Sorarken !
Düzgün bir Türkçe kullanınız!
Argo ve küfürlü kelimeler kullanmayınız!
İnsanları rencide edici ithamlarda lütfen bulunmayınız!
Saçma isim ve yanlış mail adresli sorular cevaplanmaz


Sağlık Ekibi Sağlık Kategorileri

  • Ağız ve Diş
  • Akciğer Hastalıkları
  • Bağırsak ve Anüs
  • Beslenme Hastalıkları
  • Beyin ve Sinir
  • Böbrek ve İdrar Yolları
  • Bulaşıcı Hastalıklar
  • Cilt Hastalıkları
  • Cinsel Hastalıklar
  • Çocuk Hastalıkları
  • Diğer Hastalıklar
  • Diyet
  • Doktora Sor
  • Eklem Hastalıkları
  • English Health
  • Erkek Hastalıkları
  • Estetik
  • Genetik
  • Göz Hastalıkları
  • Hastalıklar
  • Hormon Hastalıkları
  • İlk Yardım
  • Kadın ve Doğum
  • Kalp ve Damar
  • Kan Hastalıkları
  • Karaciğer Hastalıkları
  • Kas Hastalıkları
  • Kategorilenmemiş
  • Kemik Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laborant
  • Laboratuvar Günlüğü
  • Mide Hastalıkları
  • Ruh Hastalıkları
  • Sağlık Haber
  • Sağlık Sözlüğü
  • Sağlıkta Pratik Bilgiler
  • Şifalı Bilgiler Kitabı
  • Solunum Hastalıkları
  • Doktor Deva