RDW yüksekliği nedir ?

ben 24 yaşındayım ve rutin olarak biyokimya kan tahlili yaptırıyorum tahlil sonuclarımda RDW sonucu 18.1 cıkıyo bunun sebebini öğrenmek istiyorum…

32 yorum “RDW yüksekliği nedir ?

  1. seda

    kan tahlil sonuçlarımdaki HGB :10,7 NEU:%46,3 HCT:33,9 MCV:70 MCH:22,2 RDV:19,6 PDV:19,3 gösterilmekte bu değerler önemli rahatsızlık gösteriyormu?teşekkür ederim

  2. gelincik

    rahatsızlıgım.kara ciğerde yara oldugunu söylediler ve bu yaraların veremin oldugu yerde oldugunu söylediler sol akcicer üst lop posterior segmentte multiple nodüler oluşumlar eşliginde parankimal kondasyonlar (atipik pnömonik kondasyonlar ? tbc ye sekonder ?

  3. gelincik

    YENİDOĞAN 25-75 U/L
    SGPT 25.0 U/L
    KADIN <-35 U/L
    ERKEK <-50 U/L
    CRP 0.19 mg/dL 0-0.5

    WBC 6.9 10e3/uL 5.2-12.4
    NE% 56.7 % 40-74
    LY% 30.3 % 19-48
    MO% 6.3 % 3.4-9
    EO% 6.5 % 0-7
    BA% 0.2 % 0-1.5
    NE# 3.90 10e3/uL 1.9-8
    LY# 2.09 10e3/uL 0.9-5.2
    MO# 0.43 10e3/uL 0.16-1
    EO# 0.45 10e3/uL 0-0.8
    BA# 0.01 10e3/uL 0-0.2
    RBC 4.17 10e6/uL 4.2-6.1
    HGB 10.1 g/dL 12-18
    HCT 32.2 % 37-52
    MCV 77 fL 80-99
    MCH 24.2 pg 27-31
    MCHC 31.3 g/dL 33-37
    RDW 20.1 % 11.5-14.5
    PLT 240 10e3/uL 130-400
    MPV 10.2 fL 7.2-11.1
    PCT 0.245
    PDW 19.8

    Sedimantasyon 1 Saat 21

    • sevgili gelincik şikayetiniz nedir

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>