trigliserit düşüklüğü

sayın hocam oğlum beş yaşında. dün gece 1 defa kustu ve sabah beyaz renkli dışkılama yaptı.biyokimya testleri yaptırdım kendim sağlık memuruyum.biyokimyasal tetkikleri karaciğer fok-nksiyonları elektrolitler aso,crp,rf,hepatit markerlar hep temiz çıktı ancak ALP.150(25-100)LDH(240-480)TRİGLİSERİT21(50-150),KOLESTEROL 87(140-200),HAVI IgG10.6
HBSAG NEGATİF HCV NEGATİF ALT:28,AST:24,GGT:14 sayın hocam çocuğumdaki trigliserit -kolesterol düşüklüğü, LDH-ALP yüksekliğinin bir anlamı varmı araştırmak gerekirmi,özellikle trigliseritin çok düşük olmasını neye bağlıyorsunuz,fikrinizi bildiriseniz memnun olurum,ben gerkeli takibi yapacam ancak fikrinizde benim için önemli olacaktır.idrarda ürobilinoojen normal , bilüribin ve diğer parametreler negatif,idrar rengi açık sarı,berrak


2 yorum “trigliserit düşüklüğü

  1. halıl

    selam hocam trıglıserın 28 ldl 133 alt 46 dem bag kap 116 neyın belırtısı bı hastalık belırtısımı hocam sımdıden teskkurler

  2. Trigliseridin kanda düşük olması iyidir. En düşük değerleri bile hastalık işaretçisi değildir, sadece az yağ tüketildiğini gösterir bu da ileri yaşlarda tavsiye edilen birşeydir zaten.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>