12 haftalık gebelik kan ve idrar sonuçları

12 haftalık gebeyim, sonuçlarım aşağıdaki gibi cıktı, korkuyorum bebeğime birsey olur mu? sünizitim cok fazla, gebe kalacağım diye aylardır antibiyotik kullanmamıştım, sonuçlarıma etki etmiş olabilir diye düşünüyorum, aşağıdaki sonuçlar kötü mü? ne yapılması gerekir? Anti Rubella IgG(Kemiluminesans veya benzeri)test sonucu: 119,8 Pozitif Referans değeri: Negatif Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri) 0,35 < 0,85 < ( Negatif) TSH 2,87 0,35 - 4,94 µIU/mL NORMAL Normal İdrar tetkiki (Strip) Renk Sarı Görünüm Hafif Bulanık Dansite 1020 pH (idrar) 6,5 Glukoz İdrar Negatif Negatif NORMAL Keton(idrar) Negatif Negatif NORMAL Protein Negatif Negatif NORMAL Bilirubin Negatif Negatif NORMAL Üroblinojen Normal Normal Nitrit Negatif Negatif İdrar mikroskobisi Her sahada 2-3 lökosit,8-10 epitel hücresi, orta yoğunlukta bakteri görüldü. Anti toxoplazma IgM(Kemiluminesans veya benzeri) Referans değeri 0,11 Negatif Birim < 0,5 indeks Hemogram WBC 7,46 4,1 - 10,2 10^3/µL NORMAL Normal LYM % 24,6 10 – 50 normal % MON % 5,81 0 - 12 NORMAL NEUT% 66,7 37 - 80 % Normal NEUT% 66,7 37 - 80 % Normal MON 0,433 0 - 0,9 10^3/µL Normal NEUT 4,98 2 - 6,9 10^3/µL Normal RBC 4,12 4,04 - 6,13 10^3/µL Normal HGB 12,9 12,2 - 18,1 g/dL Normal HCT 39 37,7 - 53,7 % Normal MCV 89,5 80 - 97 fL Normal. ( YÜKSEK GÖRÜNEN SADECE: :::::::: MCH 31,3 27 - 31,2 pg Yüksek) MCHC 35 31,8 - 35,4 pg/mL Normal diğer tüm değerlere ise normal yazıyordu, Cevap
Gönderildi

Online Doktora sor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.