Beta HCG =0,454 mIU/mL 0.4 – 10

Hormon Sonuçları KAN 07.12.2011 13:15
Tetkik Adı Sonuç   Ünite Normal Değer Açıklama Sonuç Detayı
Beta HCG <=0,454   mIU/mL 0.4 – 10
0.4 – 10
5,8 – 71,2    3.Hafta
9,5 – 750     4.Hafta
500 – 7138     5.Hafta
3500 – 32000     6.Hafta
21500 – 163000    7.Hafta
32000 – 150000 8.Hafta
64000 – 150000 9.Hafta
46000 – 187000 10.Hafta
28000 – 211000 12.Hafta
14000 – 63000 14.Hafta
12000 – 71000 15.Hafta
9040 – 57000 16.Hafta
8175 – 56000 17.Hafta
8100 – 59000 18.Hafta

Lab.Teknisyeni

GEBELIK TESTİ YAPTIRDIM BU SONUÇLAR ÇIKTI DOKTORU BULAMADIM BU NE ANLAMA GELIYOR

Cevap

Son adet tarihinizi bilmiyorum ama bu sonuca göre gebelik yok görünüyor

64 yorum “Beta HCG =0,454 mIU/mL 0.4 – 10

  1. Betül

    Beta HCG 3.86 çıktı gebelik varmıdır çünkü benim birhafta Dr bulantı halsizligim var

    • adetiniz kaç gün gecikti

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>