Tüm sorunlarınız için tek Adres Deva

Anasayfa > Beta-hCG (Total hCG) 20.14 Hastalığı ve Tedavisi

Beta-hCG (Total hCG) 20.14

Soru :

Hormon Num. Alma : Num. Kabul : 11/15/2011 12:03:55
PM Onay Tar : 11/15/2011 1:49:12 PM
Beta-hCG ( hCG) 20.14 mlU/ml 0.2- 1. HAFTA: 5-
50
1-2 HAFTA 50-
500
2-3 HAFTA 100-
5000
3-4 HAFTA 500-
10000
4-5 HAFTA 1000-
50000
5-6 HAFTA 10000
- 100000
6-8 HAFTA 15000
- 200000
8-12 HAFTA
10000-100000
NEGATİF : 0.5-5.0

bu sonucun anlamı nedir.teşekkür ediyorum

Cevap

Net bir sonuç vermemiş son adet tarihiniz nedir bilmiyorum size önerim 3-4 gün sonra testi tekrarlamaktır

Aranan Kelimeler:

Etiketler: ,

15 Kasım 2011

Bir Önceki Yazı

«

Bir Sonraki Yazı

»
Soru Sormak için Resme Tıklayın

“Beta-hCG (Total hCG) 20.14” için 26 Yorum

  1. Hayat25 diyor ki:

    Son adet tarihim 20 Mayıs 2014 ben 12 Haziran 2014 de sağlık ocağında hcg baktırdım <5 yazıyor..negatifmi.. Yoksa erkenmi yaptırdım.. Yükselirmi acaba?

  2. sudenazz diyor ki:

    merhabalar bn 20 yasındayım ve bekarım adet düzensizliğiyle ilgili doktora gittim kan testimin sonuçları yorumlarmısınız total hcg <0.5
    estradiol 54
    progesteron 0.74
    prolaktin 11.11
    lüteinlestiren hormon 7.05
    fsh 6.81
    tsh 1.25
    serbest t4 0.88

  3. olala diyor ki:

    Hocam. Yanlis yazdim son adet tarihi 11.03.14 testi ise 14.04.14 te yaptirdik yani adet olmasi gereken tarihten 3gun sonra ve hala 6gun oldu adetim yok.

  4. olala diyor ki:

    Hocam lutfen yardimci olun.cunku herkez farkli bisey soyluyor.test aynen bu sekildedir.bunun cvpi nedir?tskler.son adet tarihi 03.11.2014. Bu test adet tarihinden 3gun sonra yapilmistir.

    Beta -hcg (NEGATIF) sonuc:1728
    0-1hfta 5-500
    1-2hafta 50-500
    2-3hfta 100-5000
    3-4hfta 500-10000
    4-5hfta 1000-50000
    5-6hfta 10000-100000
    6-8hfta 15000-200000
    8-10hafta 10000-100000

  5. MELİSA diyor ki:

    slm,beta-hcg de BİRİM REFERANS ARALIĞI YAZIYOR..BENİM ANLAMADIĞIM BURADA 2-3 HAFTA 100-5000 DİYOR MESELA..BU BETANIN EN DÜŞÜK İLE EN YÜKSEK DEĞERİMİ OLUYOR..MESELA 100 İLA 5000 ARASINDAMI OLMASI GEREKİYOR BETA HCG 2-3 HAFTALIKTA..
    TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN..

  6. kardelen diyor ki:

    hocam merhaba son adet tarihim 17 ekim 2013 adet geçikmem olunca kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 11.3 mlU\mL H N çıktı doktorum 1 tahlil daha istedi bir hafta sonra ancak ben gebe kalmak istemiyorum bu durumdan sonra bir önlem alınabilir. teşekkür ederim

  7. elif diyor ki:

    Hocam benim son adet tarihim 11 ekim 2013 idrar testinde cift cizgi cikti kan tahlilinde bta hcg 205.71 referans araligi 0.5-5.0

  8. özo diyor ki:

    beta hcg
    sonuç 15282
    referans aralığı 0.5-5.0 gebebiyim acil yazarmısınız

  9. yeşim diyor ki:

    1-2 HAFTA 50-
    500
    2-3 HAFTA 100-
    5000
    3-4 HAFTA 500-
    10000
    4-5 HAFTA 1000-
    50000
    5-6 HAFTA 10000
    - 100000
    6-8 HAFTA 15000
    - 200000
    8-12 HAFTA
    10000-10000

    birim referans değerleri <5 gebe olmayan 2.67 erkek
    sonuç <0.5

  10. yeşim diyor ki:

    beta hcg sonuç <0.5 birim referans değerleri <5 gebe olmayan premenepoz <2.67 erkek bunun sonucu nedir öğrenebilirmiyim

  11. ankarakızı diyor ki:

    aynı zamanda yassı epital yüksek cıkmıs (4) bu nedemektir.

  12. ankarakızı diyor ki:

    Hormon
    Num. No : 1065536895 Num. Alma : 01.03.2013 00:50 Num. Kabul : 01.03.2013 01:10 Onay Tar : 01.03.2013 01:51
    Beta-hCG (Total hCG) 1,5
    hocam bu sonuc nedir

  13. blackangel diyor ki:

    beta-hCG (Total hCG) 0,1 m1U/ml
    0.2-1. hafta: 5-50
    1-2 hafta 50-500
    2-3 hafta 100-5000
    3-4 hafta 500-10000
    4-5 hafta 1000-50000
    5-6 hafta 10000-100000
    6-8 hafta 15000-200000
    8-12 hafta 10000-100000
    NEGATİF : 0.5-5.0
    BUNUN SONUCU NEDİR ÖĞRENEBİLİRMİYİM?

  14. ayşegül diyor ki:

    hocam çok özür diliyorum sizden tekrar rahatsız ediyorum. en son adet günüm 26 eylüldü, ben hamileyim biliyşordum 3 gün önce yoğun bir kanama oldu pıntılı parça geldi ve üç gün boyunca kanama devam etti kanama ağrılı değildi.bu gün gittim sonuç yukarıdaki gibi çıktı düşük yapmış olabilirmiyim çok teşekkür ediyorum şildiden cevabınız için.

    • Deva diyor ki:

      sevgili ayşegül bu sonuca göre düşük yapmış olma ihtimaliniz yüksek değerin sıfırlaması gerekiyor takip edelim

Sizde bu konu ile ilgili yorum yapabilir Soru Sorabilirsiniz

Yorum yaparken veya Soru Sorarken !
Düzgün bir Türkçe kullanınız!
Argo ve küfürlü kelimeler kullanmayınız!
İnsanları rencide edici ithamlarda lütfen bulunmayınız!
Saçma isim ve yanlış mail adresli sorular cevaplanmaz


Sağlık Ekibi Sağlık Kategorileri

  • Ağız ve Diş
  • Akciğer Hastalıkları
  • Bağırsak ve Anüs
  • Beslenme Hastalıkları
  • Beyin ve Sinir
  • Böbrek ve İdrar Yolları
  • Bulaşıcı Hastalıklar
  • Cilt Hastalıkları
  • Cinsel Hastalıklar
  • Çocuk Hastalıkları
  • Diğer Hastalıklar
  • Diyet
  • Doktora Sor
  • Eklem Hastalıkları
  • English Health
  • Erkek Hastalıkları
  • Estetik
  • Genetik
  • Göz Hastalıkları
  • Hastalıklar
  • Hormon Hastalıkları
  • İlk Yardım
  • Kadın ve Doğum
  • Kalp ve Damar
  • Kan Hastalıkları
  • Karaciğer Hastalıkları
  • Kas Hastalıkları
  • Kategorilenmemiş
  • Kemik Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laborant
  • Laboratuvar Günlüğü
  • Mide Hastalıkları
  • Ruh Hastalıkları
  • Sağlık Haber
  • Sağlık Sözlüğü
  • Sağlıkta Pratik Bilgiler
  • Şifalı Bilgiler Kitabı
  • Solunum Hastalıkları
  • Doktor Deva