Tüm sorunlarınız için tek Adres Deva

Anasayfa > Test değerlerim ve kan sonuçları Hastalığı ve Tedavisi

Test değerlerim ve kan sonuçları

Soru :

istemli

Test Sonuç Alt Limit Üst Limit
GLUKOZ 67.00 mg/dL 74 106
KREATININ 0.81 mg/dL 0,5 0,9
CKD-EPI eGFR 98.835 mL/dk/1.73m2 60 150
URİK ASİT(SERUM) 4.90 mg/dL 2,4 5,7
ALBUMİN (SERUM) 4.50 g/dL 3,97 4,94
ALT 19.00 U/L 0 33
TOTAL KOLESTEROL 210.00 mg/dL 150 200
HDL KOLESTEROL 50.00 mg/dL 35 75
TRIGLISERIT 105.00 mg/dL 50 200
DEMIR 104.00 ug/dL 33 193
SERUM NA 142.00 mEq/L 136 145
SERUM K 4.60 mEq/L 3,5 5,1
SERUM CL 102.00 mEq/L 98 107
KALSIYUM 9.65 mg/dL 8,4 10,2
FOSFOR(SERUM) 2.95 mg/dL 2,5 4,5
MAGNEZYUM SERUM 2.07 mg/dL 1,7 2,55
TRANSFERRİN 303 mg/dl 200 360
SERBEST T4 1.17 ng/dL 0,93 1,7
TSH 1.91 uIU/mL 0,27 4,2
LH 12.23 mIU/mL
FOLIKULER FAZ 12.23 mIU/mL 2,4 12,6
MID-CYCLE 12.23 mIU/mL 14 95,6
LUTEAL FAZ 12.23 mIU/mL 1 11,4
MENAPOZAL 12.23 mIU/mL 7,7 58,5
ERKEK 12.23 mIU/mL 1,7 8,6
FSH 6.27 mIU/mL
FOLIKULER FAZ 6.27 mIU/mL 3,5 12,5
MID FOLIKULER FAZ 6.27 mIU/mL 4,7 21,5
LUTEAL FAZ 6.27 mIU/mL 1,7 7,7
POST MENAPOZAL 6.27 mIU/mL 25,8 134,8
GEBELİK 6.27 mIU/mL 0 0,3
ERKEK 6.27 mIU/mL 1,5 12,4
PROLAKTİN 6.51 ng/mL 3,4 24,1
ERKEK 6.51 ng/ml 4,1 18,4
KADIN 6.51 ng/ml 3,4 24,1
ESTRADİOL 74.89 pg/mL
FOLIKULER FAZ 74.89 pg/mL 24,5 195
PIK 74.89 pg/mL 66,1 411
LUTEAL FAZ 74.89 pg/mL 40 61
POSTMENAPOZAL 74.89 pg/mL 0 39
ERKEK 74.89 pg/mL 13,5 59,5
TESTOSTERON TOTAL 1.46 ng/ml 0,06 0,82
DHEA-SO4 349.90 ug/dL 98 315
ANDROSTENODİON 4.98 ng/mL 0,3 3,3
17-OH PROGESTERON 0.87 ng/mL
Kadın (Foliküler Faz) 0.87 ng/mL 0,4 1,02
Kadın (Luteal Faz) 0.87 ng/mL 1,26 4,28
Oral Kontuaseptif(Kadın) 0.87 ng/mL 0,14 1,11
SERUM KORTİZOL 4.14 ug/dL
SABAH 4.14 ug/dL 4,3 22,4
PTH-INTAKT 54.52 pg/mL 15 65
CRP 0.72 mg/dL 0 0,5
FERRİTİN 44.67 ng/mL 13 150
VİTAMİN-B12 162.00 pg/mL 197 866
25 OH VİTAMİN D3 16.34 ng/mL 25 80
FOLAT 10.65 ng/ml 4,6 18,7
TOTAL DEMİR BAGLAMA KAPASİTESİ 357.00 ug/dL 228 428
DEMİR BAGLAMA KAPASİTESİ 253.00 ug/dL
DİREKT LDL KOLESTEROL 139.00 mg/dL 0 130
HEMOGLOBİN 13.9 g/dL 12 16
HEMATOKRİT 42.5 % 35 52
LÖKOSİT 10.48 BIN/mm3 4,8 10,8
ERİTROSİT 5.1 MILYON/mm3 4 6
MCV 83.4 fL 80 102
MCH 27.4 pg/HUCRE 27 35
MCHC 32.8 g/dL 32 36
TROMBOSIT 313 BIN/µl 150 450
RDW 12.7 % 11,5 15,5
NOTROFİL % 55.5 % 43 65
LENFOSİT% 30.1 % 20,5 45,5
MONOSİT% 5.5 % 5,5 11,7
EOSİNOFİL% 5 % 0,9 2,9
BASOFİL% 1 % 0,2 1
MPV 9.5 fL 6,5 11,6
NOTROFİL 5.82 BIN/mm3 2,06 7,02
LENFOSİT 3.16 BIN/mm3 1,3 3,5
MONOSİT 0.58 BIN/mm3 0,3 0,8
EOSİNOFİL 0.53 BIN/mm3 0 0,42
BASOFİL 0.11 BIN/mm3 0 0,2
LUC (BÜYÜK BOYANMAYAN HÜCRELER) 0.29 BIN/mm3 0 0,4
LUC% (BÜYÜK BOYANMAYAN HÜCRELER %) 2.8 % 0 4
MİKROALBUMİN 1.32 mg/L 0 20
HBA1C 5.28 % 4,8 5,9
HBA1C 34.188 mmol/mol 29 42
PH 6.5
GLUKOZ Normal
PROTEİN Negatif
HEMOGLOBIN Negatif
KETON Negatif
BILIRUBİN Negatif
UROBİLİNOJEN Normal
NITRIT Negatif
DANSITE 1014
LÖKOSİT ESTERAZ ++
ERITROSIT 2
LÖKOSIT 1
SQUAMÖZ EPİTEL 4
TRANSİZYONEL EPİTEL Negatif
RENAL EPİTEL Negatif
GRANULER SİLENDİR Negatif
HYALEN SİLENDİR Negatif
AMORF KRISTAL Negatif
KALSIYUM OKZALAT KRISTALI Negatif
MAYA HÜCRESİ Negatif
ASKORBIK ASIT Negatif 0 0
ACTH 11.33 pg/mL 0 68,6

Cevap

Tam olarak şikayetleriniz nedir kolesterolünüz yüksek ayrıca hormon sonuçlarını değerlendirmek için bu testler adetin kaçıncı günü yapıldı

Aranan Kelimeler:

23 Ocak 2013

Bir Önceki Yazı

«

Bir Sonraki Yazı

»
Soru Sormak için Resme Tıklayın

“Test değerlerim ve kan sonuçları” için 7 Yorum

  1. korkuyorum diyor ki:

    BİYOKİMYA

    glukoz 106.4 mg/dl h(74-106)
    BUN 13.4 mg/dl n(6-20)
    Kreatinin 0,6 mg/dl n(6-20)
    AST 5.6 U/L N(o-32)
    ALT 13,3 U/L N(0-33)

    Hemogram
    WBC 5.4 10³ n(4-10)
    RBC 4.0 10^6/mm L(4,5–6,5)
    HGB 11 g/dL L(12,5-17)
    HCT 32,1 % L(37-54)
    MCV 81,0 fL N(80-100)
    MCH 28,0 pg N(27-32)
    MCHC 34,5 g/dL N(32-36)
    RDW 15,1 % N(11-16)
    PLT 363 10³/mm³ N(150-500)
    NE% 68,2 % N(50-80)
    MPV 83,2 fL N(6-11)
    LY% 22,8 % L(25-50)
    MO% 5,3 % N(2-10)
    EO% 3,0 % N(0-5)
    BA% 0,7 % N(0-3)
    NE# 3,7 10³/mm³ N(2-8)
    LY# 1,2 10³/mm³ N(1-5)
    MO# 0,3 10³/mm³ N(0,1-1)
    EO# 0,2 10³/mm³ N(0-0,7)
    BA# 0,0 10³/mm³ N(0-01)
    Bunlar benim kan tahlilim 21 yaşındayım bu arada ve adetimin 4 günü yapıldı ben bunu zeynep kamil infertilit bölümünde yaptırdım doktor hanım bana hormonun yükselmiş dedi tedavi sürecini uzatır gibi kelimeler duydum sanki emin olamıyorum fazla bilgi veremedi çünkü gerçekten çok hasta olan bir bölüm başı çok kalabalık ben 1,5 senelik evliyim hiç korunmadım o yüzden gittim bu değerle kısırlık tedavisinde bir zorluk yaratırmı mı hamile kalmama engel mi yada bu değerler kadın hastalıklarını veya kanserle bir ilgisi olurmu kanser ve kadın hastalıkları (pcos) hastalıklar ailede çok göründü.. cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim… :)

  2. ayşe diyor ki:

    hocam sorumdan önce sayğılarımı sunarım şimdiden tşk ederim hocam kısaca durmumu belirtmek istiyorum adetimden 8 hafta geçti 01/04/2013 tarihinde yaptırdığım testler negatif çıktı (TESTİMİ YAPAN HEKİM aşağıda belirttiğim ilaçları kullanmama gerektiğini belirtti .yalnız muayenemi ve ilaçlarımı tavsiye eden doktor kullanmaya devat etmemi söyledi) KULLANDIĞIM İALÇLAR ( ESTROFEM / ECOPRİN / PROGESTAN / FOLİÇ PULUS ) ne yapmamaız gerekiyor ilaçlarımı kullanınca adet olayım gerçekleşti tşk ederim

  3. gs_06 diyor ki:

    hocam merhaba. erkek ark.ımla adet olduğum günden önceki gün yanlışlıkla korunmadan birlikte olduk. kızlık zarım gitti galiba ve içime boşaldı. adet döneminde hamile kalma riski varmış araştırdığım kadarıyla ama sizede sormak istedim . o şekilede hamile kalınırmı ?

  4. naz diyor ki:

    mrb efexor kullanıyorum bunun yanında antibiyotik alıyorum buronşit oldum bu yüzden kullanıyom sizden ricam antibiyotikle bir zararı olurmu beni bu konda aydınlatırsanız sevinecem şimdiden tşk

Sizde bu konu ile ilgili yorum yapabilir Soru Sorabilirsiniz

Yorum yaparken veya Soru Sorarken !
Düzgün bir Türkçe kullanınız!
Argo ve küfürlü kelimeler kullanmayınız!
İnsanları rencide edici ithamlarda lütfen bulunmayınız!
Saçma isim ve yanlış mail adresli sorular cevaplanmaz


Sağlık Ekibi Sağlık Kategorileri

  • Ağız ve Diş
  • Akciğer Hastalıkları
  • Bağırsak ve Anüs
  • Beslenme Hastalıkları
  • Beyin ve Sinir
  • Böbrek ve İdrar Yolları
  • Bulaşıcı Hastalıklar
  • Cilt Hastalıkları
  • Cinsel Hastalıklar
  • Çocuk Hastalıkları
  • Diğer Hastalıklar
  • Diyet
  • Doktora Sor
  • Eklem Hastalıkları
  • English Health
  • Erkek Hastalıkları
  • Estetik
  • Genetik
  • Göz Hastalıkları
  • Hastalıklar
  • Hormon Hastalıkları
  • İlk Yardım
  • Kadın ve Doğum
  • Kalp ve Damar
  • Kan Hastalıkları
  • Karaciğer Hastalıkları
  • Kas Hastalıkları
  • Kategorilenmemiş
  • Kemik Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laborant
  • Laboratuvar Günlüğü
  • Mide Hastalıkları
  • Ruh Hastalıkları
  • Sağlık Haber
  • Sağlık Sözlüğü
  • Sağlıkta Pratik Bilgiler
  • Şifalı Bilgiler Kitabı
  • Solunum Hastalıkları
  • Doktor Deva