Sponsorlu Bağlantılar












Sponsorlu Bağlantılar
Tüm Sorunlarınızı Doktorlarımıza Yazın Anında Cevaplayalım Sağlıklı bir yaşam için bilgi portalı

Yeni Soruların Cevaplarına Bugünün Soruları Bölümünden Ulaşabilirsiniz

Deri soyulması ve döküntü

11 Mart 2014

merhabalar öncelikle sağlıkta utanma olmaz ancak önce sizden bilgi almak istedim. size pe**s ucuna yakın bölgede deri açılması ve sulanma ile birlikte deri döküntüsü(beyaz renkte)var geçmiyor ne yapmamızı tavsiye edersiniz?teşekkürler. nasıl bir merhem yada krem kullanmak uygundur.terramycin krem yada travazolkrem hangisi daha uygundur.krem kullandıktan birkaç günsonra değişiklik olmazsa hekime müracaat etmek kaçınılmaz olacak.tekrar teşekkürler

Cevap (Devamını oku..)

»

3 yaş kan testi değerleri

11 Mart 2014

3 yaşında oğluma kan testi yaptırdım WBC:14.1 3.0-12.0
LYM%:50.5 15-50
LYM#:7.1 0.5-6.0
ferritin:13.0 23.9-336.2
vitaminB12:889 126.5-505
aspartat transaminaz(AST):77 0-50
folat:24.3 3.1-19.9
bu teste yüksek düşük diye çıkan sonucu gönderdim aile hekimi karaciğerle ilgili olduğunu söyledi beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Cevap (Devamını oku..)

»

Ya birşey olduysa

11 Mart 2014

merhaba. ben 17 yaşımdayım.13 14 yaşlarımdayken yeni adet gördüğüm zamanlar adet günü dışında kızlık zarıma darbe aldım o gün gece karnım çok ağrımıştı pütürtülü koyu renkte kan geldi bende bilmeden vaj****mın içinden o pisliği gidermek için uğraşmıştım.bu ağrı nerdeyse bi hafta sürdü .ertesi gün çok az açık renkte kan geldi.o zamnlar ne olduğunu bilmediğimden şimdi kızlık zarımın bozulmasından korkuyorum.bozulduysa da napcamı bilemiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim .şimdiden teşekkürler ..

Cevap (Devamını oku..)

1 Cevap Verilmiş »

Sağlık raporu tetkikler

11 Mart 2014

Mrb saglik raporu icin bazi tetkiklrr yaptirdik ekg rontgen kan tahlili ama doktor bugun olmadigi icin kontroller yarina kaldi ama benim dikatimi ceken bi fazlalik oldu sadece oda vitamin B12 normalde 193 – 669 arasinda bir sonuc olmasi gerekirken benim B12 sonycta 1050 cikmis simdiden tesekurler

Cevap (Devamını oku..)

»

BİRİNCİ TRİMESTER KOMBİNE TARAMA TESTİ

11 Mart 2014

HOCAM İYİ GÜNLER EKTEKİ BENIM BİRİNCİ TRİMESTER KOMBİNE TARAMA TESTİMDİR. YANLIZ DOKTORUM BU TESTİ YAPTIRDI VE HİÇ BİR ŞEKİLDE BİLGİ VERMEDİ BANA ENSE KALINLIGINA BAKILIYORMUŞ SANIRIM BEN İNCELEMEYE ÇALIŞTIM AMA PEK BİRŞEY ANLAMADIM LÜTFEN SİZDE TEST SONUCUMA BAKARMISINIZ LÜTFEN ENSE KALINLIGIDA YAZMIYOR MALESEF ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
TEST SONUÇ MOM
PAPP-A 577.1ng/ml 0.79
T-hCG 101.9IU/ml 1.67
NT 1.00mm 0.61
NB MEVCUT

RİSK DEĞERLENDİRMESİ (DOĞUMDA)

RİSK SINIR DEĞER
DOWN SENDROMU -1:8850 1:250
SADECE YAŞ 1:1450
TRİSOMİ 18/13 -!:99000 1:101

HOCAM BU TESTİN SONUCU NE ANLAMA GELIYOR ENSE KALINLIGINA FALAN BAKILIORMUŞ AMA DOKTORUM HİÇ BİR ŞEY SÖLEMEDİ LÜTFEN SİZYARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM

Cevap (Devamını oku..)

»

2,4 çıkan bethcg

11 Mart 2014

Adetim 12 gun gecikti beuaz kokusuz akintim ve kasiklarimda agri varbugun doktora gitdim beta hcg 2.4 cikti bana progeston ve folik asit verdi hamile degilsin dedi ama bende onceleri hep 0 cikardi simdi ilk defa yuksek cikti bana ilac verdi adet olmazsan gel gebelik trsti yapalim dedi sizce degerim yukselirmi yada ben yukselmesi icin napabilirim yesekkurler

Cevap (Devamını oku..)

»

Yaşıma göre bu durum normal mi

11 Mart 2014

Merhaba.

23 yaşında bir erkeğim. Bir ay içinde iki defa rüyalandım. Ergenlik çağını çoktan geçtiğimi düşünüyorum. Bu normal bir durum mudur, yaşıma göre? Psikolojik olabilir mi? Eğer doktora görünmem gerekiyorsa klinik psikiyatri mi yoksa üroloji mi olmalı?

Cevap (Devamını oku..)

»

Dil Sürçmesi ve ifade zorluğu

11 Mart 2014

Iyi gunler ben 50 yasinda Yurtdisi da Caliskan bir beyim benim sorunum karsimdaki insanlarla konusurken bazen kendimi ifade edemiyorum dilim surcuyor normalde evde ailemle cocuklarimla iletisimim iyi bir sorunum yok bu bende mutsuzluk ve umutsuzluk yaratiyor cok uzuluyorum ne yapmaliyim ( normalde dilim surcmez bilmiyorum zorlaniyorum kendimi anlatmak istedigimi ifade edemiyorum ) saygilarimla

Cevap (Devamını oku..)

»

Dayak yedim ve

11 Mart 2014

Merhaba, ben yaklaşık 5gün önce sağlam bir dayak yedim ve; yüzümün her tarafı mosmor.. Ama asıl derdim ; Kafamda büyük bir şişlik var (saçlı olan sağ kısımda) ve 5 gündür inmedi.. Baş dönmesi eh biraz var onun dışında herhangi bir belirti yok ama psikolojik olarak korku kaynaklı odak bozukluğu felan yaşıyorum.. Ama tamamen korkudan olduğuna eminim.. Kısacası 5gündür kafamda bir şişlik var herhangi bir belirti yok (az biraz bilgim var) ama yinede bu şişliğin geçmemesi beni ürkütüyor.. Yani üstünden 5gün geçmiş bu saatten sonra bir durum söz konusu mudur ? (bilinç bulanıklığı, mide bulantısı, herhangi bi sıvı gelmesi felan hiç bişi yok).. 2 Gün sonra doktora gidecem anca fakat gitmeme gerek bile olmayabilir :D Biraz büyütüyor olabilirim ama kafa abi sonuçta insan korkuyor :) cevabınızı bekliyorum ..

Yaş: 21

Şimdiden teşekkürler :)

Cevap (Devamını oku..)

»

Çatlama iğnesi ve ağrılar

11 Mart 2014

mrb y.çatlatma iğnesi olalı bugun 16. günüm belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var dün eczaneden aldığım idrar testini uyguladım negatıf sonuç aldım sabırsızım ne yapmamı önerirsiniz?

Cevap (Devamını oku..)

»



Saglikekibi.Com yasal uyarı: Sorulan her soru sitemizde yayınlanır soru soran herkes bu zorunluluğu kabul etmiş sayılır.Bu site doktor sitesi değildir. Sorulara cevaplar diğer sağlık bilgilerinden alıntı yapılarak,ansiklobedilerden alınarak veya daha önce aynı sorunu yaşayan kişilerin deneyimlerini paylaştığı cevaplar yayınlamaktadır. Doktor önerisi değildir Editör yazılarıdır. Soru sorun herkes bunu kabul etmiş sayılır. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır.Sitemiz doktorunuzun yerini almayi hedeflememektedir. Hiç bir zaman sağlık konusunda tam bir bilgiye internetten ulaşılamaz bunun için bizzat bir uzman hekime yüz yüze başvurmak klinik muayeneden geçmek gerekir. bu sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir.Sizlere aktardigimiz bilgiler, tavsiye niteliginde olup, reçete ya da tedavi yöntemlerinizi degistirmeye yönelik degildir. bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.Bilgilerin yanlis anlasilmasindan ve buna bagli olarak dogabilecek magduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altinda degildir siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. sağlık proplemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak kapsamlı hastanelerde muayene neticesinde bulabilirsiniz. o yüzden düzenli olarak yılda 2 defa chekup yaptırmanızı ve gerekli testlerden geçmenizi öneririz bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı sağlık ekibi com ‘ a aittir. kaynak gösterilmeden kullanılaması içeriğin izinsiz olarak farklı ortamlarda farklı sitelerde paylaşılması yasaktır.
Doktorlar Site Yazarı Google +: Deva