Sponsor Reklamlar









Tüm Sorunlarınızı Doktorlarımıza Yazın Anında Cevaplayalım Sağlıklı bir yaşam için bilgi portalı



yaklasık olarak 2 senedir vucüdumda kasıntılar

06 Eylül 2014

iyi günler ben 23 yasındayım yaklasık olarak 2 senedir vucüdumda kasıntılar var genelde terledıgım zaman vucudum ısındıgı zaman oluyor gece uykudan bile kalkıyorum herhangi bi hastaneye gıtmedım aile hekımı ılac yazıyor ama fayda gormuyorum
Yardımcı Olun Lütfen Bu kasıntı benım piskolojimi bozdu :(

Cevap (Devamını oku..)

»

ITP hastası ve tedavıye

06 Eylül 2014

öncelikle kolay gelsin benım eşim ITP hastası ve tedavıye kortizon kullanarak başlandı başarılı olunamayınca dalak alınması gerektı dalağı alındıktan 4-5 ay sonra tekradan PLT değerleri düşmeye başladı tekradan tedavi süreci başlandı ve revolade diye bır hapkullanmaya başladı ve değerleri yükseldi tedaviye cevap verildi ardından eşim gebe kaldı gebe kaldıgı sırada bu hapı kullanıyorduk ve bıraktık ve bebek 12. haftalık iken düştu ardında eşimin PLT değerleri yukselmeye başladı ve eşim 8-9 ay sonra tekrar gebe kaldı hap kullanmazken ve şuan 20 haftalık gebelik var ve PLT değerleri 24 binlere düştü hemotoloji doktorumuz bize kortizon kullanmamızı istedi ve biz korkuyoruz tekrardan bebeği kaybederiz diye ve acaba kortizon bebeğe zarar verebilirmi lütfen cvp yazarsanız çok memnun olurum saygılar

Cevap (Devamını oku..)

»

sağ ayak tibia fibula plato

06 Eylül 2014

merhaba 17 ay once halı saha maçında sağ ayak tibia fibula plato kırığı meydana geldi, ameliyatlar ardından takılan platinler ayağımda duruyor fizik tedavi kısmını da iyi bir şekilde geçirdim şimdi tekrar spor yapmak istiyorum aşırı kilo aldım bu süreçte, agresif spor yapmamı söyledi doktor. tenis oynamaya başladım bunun bana bi zararı olurmu acaba teşekkürler şimdiden

Cevap (Devamını oku..)

»

Hastane de baş ağrısı

06 Eylül 2014

merhaba hocam ben 16 yaşındayım hastaneye halsizlik baş ağrısı için gittim kan testi yapıldı sonuçtan ben birşey anlamadım doktorum bana birşey söylemedi çocuk hastanesine yönlendirdi metoloji bölümüne orada benden arter kan gazı aldırlar bayıldım alkol ile ayılltılar pazartesi sonuç belli olacak ama neden aldıklarını bana belirtmediler

Cevap (Devamını oku..)

»

Dikiş iyileşirmi

06 Eylül 2014

Merhabalar;
19 yaşıdayım.Dün akşam evde kapının arkasında kullanılmayan pencere duruyordu kapıyı açmamla pencere alnıma doğru hızlıca düştü hemen kan gelmesinin ardından silmemle durdu,oksijenli suyla silip bant yapıştırdım yarıldı açıldı 1 cm kadar dikiş attırmadım krem vs. birşey kullanmam gerekir mi ve bantla kapalı mı durması gerek? Kendiliğinden iyileşir mi? İz kalır mı?
Teşekkürler..

Cevap (Devamını oku..)

»

5 6 gün sonra kahverengi çok yogun kan pıtısı

06 Eylül 2014

merhaba ben 2 yıllık evliyim. adetten 5 6 gün sonra kahverengi bazen çok yogun kan pıtısı şeklinde akıntı geliyo. bu son 2 aydır var ve nerdeyse 1 hafta sürüyo sebebi nedir? doktora gittim rahimde ve yumurtalıklarda bi sorun olmadıgını söyledi. yumurlatıklarında tembellik var ama hormon tahlillerin normal dedi. sebebi ne olabilir ? yumurta tembelligi gebelige engelmi ?

Cevap (Devamını oku..)

»

Nefes darlığı için nefes

06 Eylül 2014

merhaba, sol kulağımdan nefes alırken içe doğru nefes verirken dışa doğru sanki bir kapak açılıp kapanıyormuş gibi pıt pıt ederek ses geliyor ve bir hayli rahatsız edici durumda, nedeni ne olabilir değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Cevap (Devamını oku..)

»

bipolar bozukluk oldugundan şüphelendim

06 Eylül 2014

Merhaba erkek arkadaşımda bipolar bozukluk oldugundan şüphelendiğim için onu zar zor psikiyatriye gitmeye ikna ettim benim doktorla konuşmaya yanında gelmemi istemedi içeri yalnız girmek istedi ben de o içerideyken doktora bir not yazdım “Merhaba ben hastanızın kız arkadaşıyım lütfen belli etmeyin” yazdım ve herşeyi yazdım, ani sinirliliklerini, sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmüyor, ayrıca paranoyak kafasında birşeyler kurup sinirlenip bağırıyor ve hakaretler ediyor mesela öğlene kadar uyuyorum o buna inanmıyor bana hikaye okuma diye bağırıyor neyse bunun dışında kollarımı ve bacaklarımı ısırıyor çok kötü morluklar oluşturana kadar ısırıyor 3 aydır beraberiz her seferinde ısırmaması gerektiğini söylüyorum ama o ısırırken benim acı çekmeme gülüyor komik buluyor hatta bir kere acıdan ağlamaya başladım o buna kahkahalarla güldü ben de bu yüzden bipolar bozukluk oldugunu düşündüm doktora bunları yazdım ona danışmadaki kız aracılığıyla ilettim çok uzun kaldılar içeride bir ara çıktı ve uzman doktorun yanına gitti herhalde danışmak için. Sonra yine erkek ark.ımın yanına gitti. Çıktıgında sana hangi ilacı verdi dedim sadece cipralex vermiş. Sizce bu yeterli bir ilaç mı? Bence yeterli değil bipolar babamda da var ve lithuril diye bir ilaç kullanıyor, yardımcı olursanız çok çok sevinirim ne olursunuz yardım edin çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Cevap (Devamını oku..)

»

Çek yattan düştü köprücük kemiği kırıldı

06 Eylül 2014

10 yaşındaki kızım çekyattan düşme sonucu sol köprucuk kemiği kırıldı.hastanede sekiz bandajına aldılar.Bir ay bandaj omzunda kaldı.3 kez belli periyotlarla filmine bakıldı ve son filminde doktor çok iyi kaynaştığını söyledi İki gün önce bandajı çıkardık.Bundan sonra nelere dikkat etmemiz gerekir?

Cevap (Devamını oku..)

»

Çocuk kan sayımı değer sonuç

06 Eylül 2014

WBC 6.04 10^3/uL 4.5 – 10.5
RBC 5.06 10^6/uL 3.8 – 5.6
HGB * 10.3 g/dL 11.5 – 15.5
HCT * 33.6 % 35.5 – 48
MCV * 66.4 fL 80 – 95
MCH * 20.4 pg 25 – 34
MCHC * 30.7 g/dL 31 – 37
PLT 219 10^3/uL 150 – 400
MPV 9.9 fL 7.8 – 13
PCT 0.22 % 0.15 – 0.4
PDW 12.2 fL 9 – 20
RDW-CV * 16.1 % 11.2 – 15
NEU% * 35.8 % 45 – 78
NEU# 2.16 10^3/uL 1.56 – 6.13
LYM% 46.9 % 10 – 48
LYM# 2.83 10^3/uL 1.18 – 3.74
MONO% * 13.7 % 4.7 – 12.5
MONO# 0.83 10^3/uL 0.24 – 0.86
EOS% 3.3 % 0.7 – 5.8
BIR BUCUK YASINDA OGLUMUN SONUCLARI BU SIZCE NEDIR SONUC?

Cevap (Devamını oku..)

»



Saglikekibi.Com yasal uyarı: Sorulan her soru sitemizde yayınlanır soru soran herkes bu zorunluluğu kabul etmiş sayılır. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır.Sitemiz doktorunuzun yerini almayi hedeflememektedir. Hiç bir zaman sağlık konusunda tam bir bilgiye internetten ulaşılamaz bunun için bizzat bir uzman hekime yüz yüze başvurmak klinik muayeneden geçmek gerekir. bu sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir.Sizlere aktardigimiz bilgiler, tavsiye niteliginde olup, reçete ya da tedavi yöntemlerinizi degistirmeye yönelik degildir. bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.Bilgilerin yanlis anlasilmasindan ve buna bagli olarak dogabilecek magduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altinda degildir siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. sağlık proplemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak kapsamlı hastanelerde muayene neticesinde bulabilirsiniz. o yüzden düzenli olarak yılda 2 defa chekup yaptırmanızı ve gerekli testlerden geçmenizi öneririz bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı sağlık ekibi com ‘ a aittir. kaynak gösterilmeden kullanılaması içeriğin izinsiz olarak farklı ortamlarda farklı sitelerde paylaşılması yasaktır.
Doktorlar