Adet düzensizliği ,over torsiyondan

Adet düzensizliği over torsiyondan ameliyat oldum dort sene önce. Hocam adet düzensizliği var bende beş aydır sureklı 45 50 günde bir adet oluyorum hormon testi yapıldı değerlerim. TSH 0.75 prolaktin 15.22 lutinlestiren hormon lh 10.25 FSH 5.96 estradiol 56.52 çocuk duşunuyoruz beş aydır olmuyo iki doktora gittim bir doktorum bana yumurta tembelliği var dedi klomen…

Devamını Oku

16 gün geciken adet

Merhabalar adetim 16 gun geciktigi ve son 4 5 aydir adet duzensizligi yasadigim icin bugun doktora gittim ve bi hormon testi yapti. Test yapildiginda adet degildim ve sonuclar su sekilde herhangi bi sorun varmi degerlendirirseniz cok sevinirim Serbes T3 : 3.22 Serbest T4: 1.09 Tsh: 1.93 Bhcg: 0.100 Estradiol: 96.89 Fsh:9.22 Lh: 24.37 Prolaktin: 25.41…

Devamını Oku

son 3 aydır adet düzensizliğim var

merhaba, yaklaşık son 3 aydır adet düzensizliğim var. hep geç olurken geçtiğimiz ay 15 gün aralıkla oldum ve şu an yine 40 gündür olamıyorum ve son 1 yılda 10 kilo aldım.fakat aşırı yemek yemek gibi bir durumum söz konusu değil. ayrıca beyin çalışma sistemi ve konuşma bozukluğum olduğunu düşünüyorum. söylediğim şeyleri unutuyorum yakın zamana. kelimeleri…

Devamını Oku

Adet düzensizliği ve yaşanan sorun

Merhabalar doktor bey benim size uzunca sorum olucakti ben adet duzensizligi yasiyan her 2 ila 3 aya bir adet gören pko rahatsizligi olan biriydim en son adetim 7 augustos geldi ve ben 10.10.2013 hamile oldugumu ogrendim adet gecikmemden dolayi bi bucuk hafta kücük gorundu bebek doktor gec yumurtlama olmus dedi ve 10.10.2013de bana bebegimin 7…

Devamını Oku

Yumurtalıklarda normalden fazla büyüme

merhaba serdar bey bende polikistik over yumutalıklarımda normalden fazla büyüme var bu yüzden adet düzensizliğim oluyordu doktor primolut n vermişti. geçen ay kullandım problemsiz ilacı bıraktıktan 2-3 gün içinde oldum. fakat bu ay 8 gün kulladım 5 gün geçti hala adet olamadım bunun sebebi ne olabilir. acaba antibiyotik adeti keser mi bu hafta idrar yollarımda…

Devamını Oku

Evlilik sonrası adet düzensizliği

Merhaba ; 1 yıllık evliyim 30 yaşındayım ve evlenmeden önce herhangi bir adet düzensizliğim yoktu Ancak evlendiğim ay itibariyle 3 ay gecikmeli adet düzensizliğim başladı.Bazen 2 ay da bir adet görüyorum.Doktora gittim değerlerim aşağıdaki gibi çıktı. SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI TSH : 2.47 uIU/ml 0.2-5 Prolaktin:23.28 ng/ml 5-35 LH :32.9 mUI/ml 1.1-11.6 MİDSİKLUS 14-95.6 FOLİKÜL…

Devamını Oku

Reglim düzenliydi birden

merhabalar… ben 23 yaşındayım. şimdiye kadar regl dönemim hep düzenli olmuştur. fakat son 5 aydır bu durum böyle değil. değişim ilk önce şubat ayında regli süren 3 hemen hemen hiç kanamam olmadan geçti. aradan 2 haafta geçtikten sonra regli oldum ve bu sefer normal kanamalı olarak yani günde 4 ped kirletecek şekilde tamam olarak 32…

Devamını Oku

Bir hafta geçmeden bir adet daha

merhabalar doktor bey en son 19nisan da adet olmustum suana kadar adet olamamistim yalnız en son bir hafta once bi kanama oldu cok az sonra devam etmedi uzerinden bir hafta gecti yani bugün yine kanamam oldu sonra kanamam durdu bu ne demek oluyor acaba ilk defa boyle bi durum basima geldi ayrica sunuda belirtmek isterim…

Devamını Oku