Bir aylık tsh değeri bebeğimin

Kizim bir aylikken tsh degeri 100 t4 degeri ise 0.27 cikti.doktor hemen ilac tedavisine basladi.erkenbteshis edlmezse zeka ve giziksel gerilik gibi agir sonuclar olabiliyormus acaba biz gec kslmis olabilir miyiz.doktor 15 gun sonra tekrar cagirdi bu deger 15 gunde duzelebilir mi.yakinimizda ve bizde boyle bir hastalik yok normal dogumda tendirtyot kullaniminda da bu deger yuksek…

Devamını Oku

Beta hcg değeri 372 progesteron 14.78

öncelikle herkese merhaba. Biraz başınızı ağrıtacağım Hakkı’nızı helal edin. 7-8 gün önce özel bir hastaneye gebelik testi için gittim. Beta hcg değeri 372 progesteron 14.78 çıktı. Beta hcg değeri çok düşük diye iki gün sonra tekrar test yaptılar. Bu kez hcg 467 progesteron 13.6 çıktı. Doktor birsey söylemek doğru değil ama yolunda gitmeyen bir gebelik…

Devamını Oku

mikroprotein değeri 395

Babam 56 yaşında şeker hastası. Yaptırdığı 24 saatlik idrar testi sonucunda mikroprotein değeri 395 mikroalbumin değeri ise 305tir. Bir risk taşır mı veya kesin bir tedavi yöntemi var mıdır? Cevap…

Devamını Oku

B12 değeri sınıra yakın

Sevgiler Hocam.Yaşım 58,cinsiyetim erkek.Son yaptırdığım kan tahlilinde B12 vitamin değerinin sınıra yaklaştığını gördüm..1 sene önce yaptırdığım testte 373 olan Vitamin B12 değerim,bugün 224 çıktı.Sizce bu düşüş normal mi?Vitamin B12 takviyesi almalı mıyım? Ayrıca geçen sene 15,1 olan HGB bu sefer 13,geçen sene 47 çıkan HCT değerim ise bu sene 42,5 çıktı. Siz bu üç değerin…

Devamını Oku

Dansite değeri ile

merhaba; 2010 doğumlu kızımın idrar tahlilinde DANSİTE Aralık Değeri 1015-1025 Çıkan Değer 1010 dur PH Aralık Değeri 4,80-7,40 Çıkan Değer 7,0 Değerlendirmenizi rica eder,Saygılar sunarım. Cevap…

Devamını Oku

b12 değeri 130pg/ml

kan tahlilim de b12 değeri 130pg/ml normal aralığı 191-663 diyor ama doktorum tahlillerde problem yok dedi bilmiyorum pek emin olamadım bi acıklama getirirmisiniz normalmi değilse ne yapmam gerekir Cevap…

Devamını Oku

Hocaya verdiğim değeri yok etmem gerekiyor

çocuklugumda çok ciddi sıkıntılar yaşadım.sözde babm yüzünden kardeşimle bana hiç ilgi değer göstermezdi. hiçbir sıkıntımızda yanımızda olmadı. yani üzerimde bir ilgisizlik vardı. bundan 4 yıl tümör çıkmıştı bende onda bile yanımızda olmadı. çok şükür geçti. çok zor zamanlar geçirdim yanımda 1 destek arayışı içinde bulundum buzaman kadar.lisede bir erkk hocam vardı hep benim yanımda oldu…

Devamını Oku

Demir değeri ve halsizlik

Demir değerim 6 çıktı. Inanilmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.ferratom diye bir ilaç kullanıyorum 1 haftadır , fakat herhangi bir değişiklik yok. Demir iğneleri daha çabuk mu etki gösterir kullanmalimiyim tesekurrler Cevap…

Devamını Oku