Anasayfa > değerleri

kan değerleri

12 Haziran 2010

Kızımın vücudunda bazı morluklar nedeniyle hematoloji doktoruna başvurduk. Değerleri aşağıdaki gibi çıktı. Ancak doktorumuz değerleri normal sadece kanda iri hücrelere rastlandı dedi. Bunlar

kolestrol değerleri

08 Haziran 2010

sayın doktor; ben 23 yaşındayım.hdl kolestrol değerim 79, ldl kolestrol seviyem 110. ikiside nırmal değerlerden yüksek. endişelenmelimiyim yoksa hdl ldl yi kamufle edermi? şimdiden teşekkür ederim

hormon değerleri

02 Haziran 2010

iyi günler.düşük yaptıktan sonraki ilk adetin 3. günü hormon değerlerim;estradiol:33.7 ,prolaktin:9.26 TSH:1.63 , Toxo Avidity: % 82.5 Avi yaziyor.değerler normal mi acaba.detaylı açıklarmısınız.Toxo avidity nedir.değerim

tsh degerleri

01 Haziran 2010

4 sene evvel guatr ameliyatı oldum.sonrasında kalp ritim bozukluğu nedeniyle doktora gittim ve hipertroit olduğumu söyledi.levetron ilacı verdi.1 sene öncesi evlendim 1 senedirde levetron ilacını kullanmıyorum.son 3 aydır korunmuyoruz

hepatit değerleri

24 Mayıs 2010

merhaba, yaptırdığım testte hepatit değerleri şu şekildedir. Anti HBs: 106.67 pozitif Anti HCV:

Beta HCG Degerleri

16 Mayıs 2010

Merhabalar. 3 tane doktor değiştirmemize rağmen hala net olarak sağlıklı bir hamilelik olup olmadığını öğrenemedik. Bütün doktorlar BHCG testi yaptırdı ama hala net birşey yok. (12 gündür)Ben 48 saat arayla BHCG değerlerini yazıcam eğer bu

tsh değerleri

09 Mayıs 2010

merhabalar benım sorum su olucaktı .ben 24 yasında bir bayanım.benım 1 senedır devam eden kılo alma durumum var .8 ay once yapılan trahlıllerımde tsh degerım 2.11 cıkmıstı.fakat son 3 aydır aşırı terleme sıcak basması kilo almaya devam

Kan değerleri ve yorgunluk

05 Mayıs 2010

Aşırı yorgunluk nedeniyle gittiğim doktorda yapılan tahliller. yorumlarmısınız? Glukoz 104 mg/dL 70 – 110 BUN 7 mg/dL 7 – 26

kan değerleri

01 Mayıs 2010

merhaba benim şikayetşm baş dönmesi ve göğsümde sıkışma ama bu sanki kalbime iğne patar derecesinde bi ağrı duyuyorum dahiliye uzmanına göründüm kan değerlerin

hormon değerleri ve hamilelik

14 Nisan 2010

ben 22 yasnda 1yil 8aylik evliym.hic korunmamamiza ragmen cocuk sahibi olamadik. Hormon dgrlrm FSH 4,56 LH 9,58 PROLAKTIN 23,20 E2 93,93 bu sekilde cikti. Bi sorun varmi? Bni aydnlatrsanz cok sevinirim. Smdiden tesekkùrler..