Akciğer bt raporu hakkında

Mrh hocam. Akcigr bt raporu hakkinda bilgi almk istiyrm. Yazilanlr; mediastende 2R 4R ve 5 te 12 mm ulasan lenf nodlari izlenmis. Major fissurlerde kalinlasma dikkati cekmis. Sag ak.ust lob posterior segmente 4 mm sol superior ingular segmente 3 mm non spesifik mm nodul izlenmektdr. Ne anlama geliyr. Yardim… Cevap…

Devamını Oku

Kür ilaç raporu nedir?

Kür ilaç raporu nedir? Olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? Eksik gördüğünüz yanları varmı varsa çözüm öneriniz nedir? Ne kadar süre için verilir ? Hangi hastalara verilir?( ne olur cevaplayın mezun olmam için doktor görüşlerine ihtiyacim var) Cevap…

Devamını Oku

iş yapamaz raporu aldım

merhaba ben meslegimi yapamıyacagıma dair tam teşekkülü devlet hastanesinden rapor aldım. sonra benden 1 tane daha rapor istediler. tam teşekküllü devlet hastanesinden yani 2 tane farklı hastaneden istediler ilk hastaneden aldım 2 inci hastanenin vermeme gibi bi durumu olurmu olursa ne olur Cevap…

Devamını Oku

MR’ın radyoloji raporu sonucu; KONSÜLTASYON

MR’ın radyoloji raporu sonucu; KONSÜLTASYON Hastanın departmanımızda yapılan pelvşk MR sinin değerlendirilmesinde serviks düzeyinde izlenen tümöral ? , polip ? şeklinde yorumlanan kitle lezyonda parametrial invazyon saptanmamıştır.parametrial yerleşimli patolojik boyut ve görünümde lenf nodu mevcut değildir. bu sonucun en anlama geldiğiniz sizden öğrenmek istiyoru, şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Cevap Gönderildi…

Devamını Oku

Bu raporu kabul etmedi

merhabalar benım verılen doktor raporları hakkında onemlı bir bilgiye ihtiyacım var.gecende 2 gun üst üste rapor aldım yalnız doktor raporları aynı tarıhe vermıs bunun duzeltılmesı ıçın doktora gıttım ve doktorumda tarıhlerı degıstırdı ve uzrıne muhrunu bastı ama degısen tarıhler gorunmuyor mudurumde bu raporu kabul etmedı sahtecılıge gırer dedı.lutfen bana yardımcı olun bu bılgıye cok ıhtıycaım…

Devamını Oku

HORMON RAPORU CA değeri

Doktor: VURAL YÖRÜKALP Protokol: KADIN DOĞUM 3(Taşocağı) Ör.Alım Tar.: 24.01.2013 10:29:00 Ör.Kabul Tar.: 24.01.2013 10:39:00 Op.Onay Tar.: 24.01.2013 11:59:00 Uz.Onayı Rap.Tar.: 24.01.2013 13:30:00 HORMON RAPORU 24.01.2013 09:58:00 ——————————————————————————– Parametre Sonuç Birim Normal TSH 1.65 nIU/ml Yetişkin 0.27 – 4.2 nIU/ml FSH 6.46 mIU/mL Foliküler Faz 3,5 – 12,5 mIU/mL Ovular Faz 4,7 – 21,5 mIU/mL…

Devamını Oku

PATOLOJİ RAPORU MAKROSKOPİ HAK

oncelikle herkeze cok tesk ederım Allah kımsenın basına dermansız dert vermesın . PATOLOJİ RAPORU MAKROSKOPİ HAK + herbiri 1 cm çapta 2 adet doku parçasıdır t 2p 1k MİKROSKOPİ insizyonel biyopsi örneği kesitlerinde lenfoid doku görülmekte olup bir alanda aktif germinal merkez mevcuttur .diğer alanlarda diffüz matür lenfositler ile arada iri eozinofilik nukleollü bir veya…

Devamını Oku

%40 sakat raporu almak

Merabalar,benim 1986 doğumlu kardeşim ile alakalı sorum olacaktı.Kardeşim küçükken geçirdiği bir kazadan ötürü tek gözü %5-10 arası görüyor.Gözde ayrıca şaşılık var,sağlam gözünde ise ışığa karşı duyarlılık yani kar gibi aşırı aydınlık oluşan ortamlarda bakamama durumu var.Kardeşim için sakatlık raporu almak istiyoruz.2006 yönetmeliği kalkmış,2010 da yeni yönetmelik çıkmış.Size sormak istediğim soru bu gibi bir durumda %40…

Devamını Oku