Anasayfa > raporu

MR’ın radyoloji raporu sonucu; KONSÜLTASYON

15 Mayıs 2013

MR’ın radyoloji raporu sonucu; KONSÜLTASYON Hastanın departmanımızda yapılan pelvşk MR sinin değerlendirilmesinde serviks düzeyinde izlenen tümöral ? , polip ? şeklinde yorumlanan kitle lezyonda parametrial invazyon saptanmamıştır.parametrial yerleşimli patolojik boyut ve görünümde lenf nodu mevcut değildir. bu sonucun en anlama geldiğiniz sizden öğrenmek istiyoru, şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Cevap Gönderildi Aranan Kelimeler:diskeratotik hücreler

Bu raporu kabul etmedi

02 Mart 2013

merhabalar benım verılen doktor raporları hakkında onemlı bir bilgiye ihtiyacım var.gecende 2 gun üst üste rapor aldım yalnız doktor raporları aynı tarıhe vermıs bunun duzeltılmesı ıçın doktora gıttım ve doktorumda tarıhlerı degıstırdı ve uzrıne muhrunu bastı ama degısen tarıhler gorunmuyor mudurumde bu raporu kabul etmedı sahtecılıge gırer dedı.lutfen bana yardımcı olun bu bılgıye cok ıhtıycaım […]

HORMON RAPORU CA değeri

26 Ocak 2013

Doktor: VURAL YÖRÜKALP Protokol: KADIN DOĞUM 3(Taşocağı) Ör.Alım Tar.: 24.01.2013 10:29:00 Ör.Kabul Tar.: 24.01.2013 10:39:00 Op.Onay Tar.: 24.01.2013 11:59:00 Uz.Onayı Rap.Tar.: 24.01.2013 13:30:00 HORMON RAPORU 24.01.2013 09:58:00 ——————————————————————————– Parametre Sonuç Birim Normal TSH 1.65 nIU/ml Yetişkin 0.27 – 4.2 nIU/ml FSH 6.46 mIU/mL Foliküler Faz 3,5 – 12,5 mIU/mL Ovular Faz 4,7 – 21,5 mIU/mL […]

PATOLOJİ RAPORU MAKROSKOPİ HAK

17 Ocak 2013

oncelikle herkeze cok tesk ederım Allah kımsenın basına dermansız dert vermesın . PATOLOJİ RAPORU MAKROSKOPİ HAK + herbiri 1 cm çapta 2 adet doku parçasıdır t 2p 1k MİKROSKOPİ insizyonel biyopsi örneği kesitlerinde lenfoid doku görülmekte olup bir alanda aktif germinal merkez mevcuttur .diğer alanlarda diffüz matür lenfositler ile arada iri eozinofilik nukleollü bir veya […]

%40 sakat raporu almak

04 Ekim 2011

Merabalar,benim 1986 doğumlu kardeşim ile alakalı sorum olacaktı.Kardeşim küçükken geçirdiği bir kazadan ötürü tek gözü %5-10 arası görüyor.Gözde ayrıca şaşılık var,sağlam gözünde ise ışığa karşı duyarlılık yani kar gibi aşırı aydınlık oluşan ortamlarda bakamama durumu var.Kardeşim için sakatlık raporu almak istiyoruz.2006 yönetmeliği kalkmış,2010 da yeni yönetmelik çıkmış.Size sormak istediğim soru bu gibi bir durumda %40 […]

sağlık raporu evlilik için

26 Nisan 2011

selam 6 ay kadar önce evlilik yaptım suanda ruhsal bi çöküntü içindeyim kendimde aids belirtileri bulmaya başladım sorum şu evlenen herkese aids testi yapılıyormu çünkü evlendikden sonra ve öncesindeki 6 ay

sitoloji raporu bilgisi

09 Şubat 2011

Sayın yetkili, Bir kaç gün önce smear testi yaptırdım sonucu açıklamanızı rica edecektim.sitolojik bulgular: Yaymada intermedier hücreler çoğunluktadır. Zeminde bol nötrofillökositler ile endoservikal hücreler görülmektedir Bazı epitelyal hücrelerde reaktif değişiklikler izlenmektedir.. Yorumuz için şimdiden çok teşekkürler Aranan Kelimeler:sitoloji raporusitoloji raporu nedir

MR Raporu Yorumu

13 Ocak 2011

Değerli Hocalarım;Aşağıdaki Mr raporunu okuyarak yorumlamanızı,çok ağrısı olan ve sadece korse tedavisi uygulanan hastamız için tavsiyelerinizle bize yardımcı olmanızı rica ediyorum. İnceleme sagittal T2 FSE,sagittal T1 FSE,aksiyal T2 FSE kesitler ile elde olunmuştur. Aranan Kelimeler:t11 vertebra korpusMR RAPORU YORUMLAMA

ACİL PATALOJİ RAPORU YORUMU

26 Kasım 2010

85 YAŞINDA ANNEANNEMİN PATALOJİ RAPORU YORUMLAMANIZ RİCA OLUNUR EPİDERMİSTE HAFİF ORTOHİPERKERATOZ DÜZENSİZ AKANTOZ,SPONGİOZ FOKAT BİR ALANDA TAM KAT EPİDERMİS KAYBI,BU ALANDA EPİDERMİSİN YERİNİ ALAN PLAZMA EKSÜDASYONU,DİSKERATOTİK HÜCRELER Aranan Kelimeler:figroblastik aktivite

HEMOGRAM RAPORU

24 Eylül 2010

Tetkik adı Sonuç Birim Referans aralığı Min. Maks. WBC 16.3 10^3/µL 4.3 10.3 NE% 1 % 41.0 73.0 LY% 7 % 19.4 44.9 Aranan Kelimeler:hemogram raporuhemogram lic nedirhemogram bk nedirhemogram aly nedirHEMOGRAM RAPORUNDA BA NEDİRbeta hcg 53 5 yorumlarhemogram raporu nereden alınırhemogram raporu mpvhemogram monosithemogram bk :14000 nedir