ebv sonuçları ebv vca igg

Merhaba hocam 3.5 yaşında oglum ebv sonuçları ebv vca igg 199.8 ebv vca igm 3.16 crp nefolometrik 13.9 hemogramda wbc 13.95 rbc 5.19 hct 38.9 mchc 31.9 rdw-sd 52.8 rdw-cv 19.9 mpv 11.4 pct 0.33 nrbc# 0.33 nrbc% 0.1 problemli sonuçlar boyle aciklarmisiniz hocam simdideb Teşekkürler Cevap…

Devamını Oku

Biyokimya sonuçları ve kan

Biyokimya Sonuçları KAN 28.06.2013 10:52:49 Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı Açıklama Glukoz (Açlık Kan Şekeri) 86 mg/dL 70 – 100 Üre 32 mg/dL 17 – 43 Kreatinin 0,9 mg/dL 0,3 – 1,3 Kolesterol 207 H mg/dL 120 – 200 Trigliserid 125 mg/dL < 150 HDL 39 mg/dL 35 - 70 LDL 143...

Devamını Oku

ben sperm testi yaptırdım sonuçları şöyle

ben sperm testi yaptırdım sonuşları şöyle.motilite (100spermatozoa) hızlı hareketli 1 yavaş hareketli 27 yerinde hareketli 7 haeketsiz 3 yıkama sonrası (santrifüs) hızlı hareketli 11 yavaş hareketli 42 yerinde hareketli 20 hareketsiz 27 yıkama sonrası konsantrasyon 0,002ml toplam spermatozao 0,006 ml gürunus normal vizkozite normal likefaksiyon normal hacim 3ml ph 7, 0..aglütinasyon yok.. yuvarlak hucre konsantrasyonu…

Devamını Oku

MR çektirdim ve şu sonuçları aldım.

ben 22 yaşındayım. bel ağrıları için MR çektirdim ve şu sonuçları aldım. vertebra end platelerinde schmorl nodül formasyonları mevcuttur. anterior longitudinal ligaman alt kesimlerinde belirginleşmiştir. hastanın seronegatif artropatiler açısından laboratuar ile birlikte değerlendirilmesi önerilir. L3-4, L4-5, ve L5-S1 düzeylerinde ligamntum flavumda ve faset eklemlerde hipertrofik değişiklikler gözlenmiştir.bu sonuçalrı aldım şimdiden teşekkürler Cevap Gönderildi…

Devamını Oku

sonuçları AFP:0,56 MOM

iyi akşamlar ben 3lü test yaptırdım sonuçları AFP:0,56 MOM HCG:0,34 UE3:2,65 TRİSOMY 21İÇİN RİSK 7642 YAŞ RİSKİ 1247 21 RİSKİ İÇİN CUTT OFF DEĞERİNİN ALTINDADIR YAZIYO DÜŞÜK HCG SEVİYESİ ŞÜPHELİDİR VE UE3 DEĞERİ ŞÜPHELİDİR YAZIYO ACABA SONUÇLAR NORMAL Mİ LÜTFEN BİLGİ VERİN Cevap Gönderildi…

Devamını Oku

MR Sonuçları aşağıdaki gibi

Merhabalar, ismim ömer faruk vural, geçtiğimiz günlerde kaldırdığım ağırlık nedeniyle sağ omuzumda başlayan ağrı ve buna bağlı olarak çektirdiğim MR Sonuçları aşağıdaki gibi sıralanmıştır: Akromioklaviküler eklem yüzlerinde subkortikal kemik iliği ödemi izlenmektedir. Görünüm posttravmatik değişikliği düşündürmektedir. Klinik korelasyonu önerilir. bu terimlere göre ameliyatlık bir tedavi gerekli mi Cevap Gönderildi…

Devamını Oku

Oğlumun test sonuçları hormon

öncelikle bizlere bu fırsatı sağladığınız için teşekkrülerimi sunarak hemen sorumu sormak istiyorum.oğlumun test sonuclarının ne anlama geldıgını bılemıyorum tıbbi terimler oldugu ıcın sizden aşağıda yazdıklarımı yani oglumun rahatsızlıkları varmı varsa ne anlama gelıyor benım anlayabılecegım bır dılde kısaca cevaplamanızı rica ediyorum teşekkürler…. Serbest T4 1,15 TSH 11,320 FERRİTİN 32,54 FOLAT 9,81 B12 VİTAMİN 604,8 FSH…

Devamını Oku

Eşimin sonuçları ve

slm hocam eşimin spermiogram sonuçlarını acıklarmısınız ileri hızlı hareketi %40 ileri yavaş hareketi %30 hareketsiz %15 40lık büyütmede lokosit 8-10 mldeki sperm sayısı 100mılyon pH alkali likefaksiyon (erime)30dakika yerinde hareketli %15 aglütünasyon yok volum 2cc vizkozite normal Cevap Sperm sayısı normal değerleri nasıl olmalıdır…

Devamını Oku

Sperm sonuçları nasıl yorumlanır

Hocam eşimin sperm sonuçları nasıl?Kan pıhtılaşmasından 4 kez düşük yaptım.2 si kimyasaldı.Bu değerlerle doğal yoldan yeniden hamile kalır mıyım? Makroskobik inceleme Referans Miktar : 1,8ml 2-6 ml Rengi:Donuk beyaz Donuk beyaz Görünümü:Opelasant Opelasant pH : 7,6 7,2-7,8 Likeifikasyon zamanı: 20 dk 10-30 dk Vizkozite: Akışkan 50 Baş-Akrozom Anomalisi: %10 MIO Piece/Boyun Anomalisi: %5 Kuyruk Anomalisi:…

Devamını Oku